Je oldtimer verkopen

Ontvang het hoogste bod op je oldtimer

Kies het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5284 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je auto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je auto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je auto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je auto zonder gedoe

Blij met het bod? Je auto wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Afgekeurde auto verkopen

Ik wil mijn oldtimer verkopen

Er zijn weinig automobilisten die kunnen zeggen dat ze trotse eigenaar van een oldtimer zijn. Deze auto is misschien al generaties lang in de familie - het is dus logisch dat je er met grote voorzichtigheid mee omgaat. Dat geldt ook voor de verkoop van je oldtimer. Je wilt je oldtimer natuurlijk niet verkopen aan de eerste, beste auto-opkoper. Je wilt een autokoper vinden die net zo goed met je oldtimer omgaat als jij doet. En niet geheel onbelangrijk: je wilt er een goede prijs voor ontvangen. Via OSW kun je met je gratis advertentie meer dan 500 autogarages bereiken die in de rij staan voor de aankoop van je oldtimer. Meld je oldtimer vrijblijvend aan en ontdek wat jij voor je klassieker krijgt.

Ontdek wat je oldtimer waard is

Wanneer is een auto een oldtimer?

Een auto is een oldtimer als deze 40 jaar oud is. Het rijden van zo'n ‘krasse kar' heeft als voordeel dat de auto bij het bereiken van deze magische leeftijd automatisch wordt vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting.

Hoewel het bezitten van een klassieker veel mooie herinneringen en belastingvoordeel met zich meebrengt, zorgt het tegelijkertijd ook voor andere extra kosten. Staat de oldtimer als pronkstuk opgeslagen in de garage, dan is het belangrijk dat je een goede opstalverzekering hebt die schade dekt bij bijvoorbeeld brand. Ook heeft een oldtimer meer onderhoud nodig dan een jonger exemplaar.

Rijdt je oldtimer nog? Dan ligt het brandstofverbruik van de klassieker een stuk hoger. Tegenwoordig worden auto's namelijk een stuk zuiniger gebouwd. Een oldtimer bezitten of rijden is niet per sé voordelig. Het is daarom een logische keuze om je oldtimer te verkopen.

Hoe kun je je klassieke auto verkopen?

Je oldtimer verkopen kan op verschillende manieren: je kunt je auto te koop zetten via een platform zoals Marktplaats, zelf oldtimer-opkopers zoeken of de verkoop door een partij gratis laten regelen. Via OSW meld je je oldtimer binnen 5 minuten aan en zet je vrijblijvend je advertentie uit bij meer dan 500 potentiële oldtimer-opkopers.

Opkoper van oldtimers vinden

JKijken, kijken - maar niet kopen! Ga je op vakantie naar een tropisch oord en struin je langs souvenirwinkeltjes, dan heb je deze uitspraak vast ooit gehoord. Voor deze verkopers op toeristenbestemmingen is er niets zo frustrerend als kijkers die niets kopen. Dat geldt niet alleen voor souvenirverkopers, maar ook voor autoverkopers. Je probeert je oldtimer via een traditioneel platform te verkopen en het enige wat je krijgt zijn wat kijkers die vervolgens niet geïnteresseerd zijn om je oldtimer te kopen. Geen zin in onrealistische biedingen, ongemakkelijke onderhandelingen aan de deur en een potentiële koper die na de bezichtiging weer afdruipt? Snappen we helemaal. Een oldtimer verkopen kost veel tijd, geld en energie. Daarnaast concurreer je op de bekende auto-verkoopplatformen direct met andere auto-opkopers en garages en krijgt je oldtimer niet de spotlights die het verdient. Verkoop je oldtimer via OSW en bereik in één keer meer dan 500 erkende autobedrijven met jouw gratis advertentie.

Je oldtimer verkopen en laten ophalen

Verkoop je je oldtimer via OSW, dan ontvang je binnen 24 uur het hoogste bod in je mailbox. Is de verkoop van je oldtimer rond, dan wil je alles natuurlijk zo snel mogelijk afhandelen. Daarom zorgen wij dat alles rondom de verkoop snel wordt geregeld. Wij regelen de betaling, de vrijwaring ter plekke en halen de oldtimer voor je op. Zorgeloos, veilig en volledig gratis voor jou als verkoper.

Kies voor zorgeloos, vertrouwd en veilig je auto verkopen.

Meld je auto aan bij OSW

Hoe werkt je oldtimer verkopen via OSW?

De verkoop van je oldtimer via OSW is binnen een paar minuten geregeld. Nadat we de aanmelding van je klassieker hebben ontvangen, neemt een occasion-makelaar contact met je op om de details door te nemen. Een volledige advertentie verbetert de verkoopkansen.

Je advertentie wordt daarna op een veilige en besloten website geplaatst. Hier kunnen auto-opkopers binnen 24 uur een bod doen. Wij mailen of bellen jou met het hoogste bod en jij beslist of je dit accepteert. Geheel vrijblijvend.

Is de verkoop rond? Dan regelen wij de koopovereenkomst, betaling, vrijwaring en het gratis ophalen van de auto. Eerlijk, gemakkelijk en zonder gedoe.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
  • Je auto wordt na verkoop opgehaald, betaald en gevrijwaard
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je je occasion eenvoudiger vergeleken met andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan wanneer je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar een eerlijk en transparant proces. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je ontvangt direct na de verkoop het vrijwaringsbewijs. Zo ben jij snel van je afgekeurde auto af!

Verkoop je oldtimer