Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Uw Bedrijfswagen Verkopen

Vrijblijvend een bod op uw bedrijfswagen

Vul het kenteken in

Kies het merk van uw auto

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.4 uit 4315 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?

In slechts 3 stappen geregeld!
Hoe werkt het 1
1. Vul uw gegevens in
Meld uw auto binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2
2. Wij gaan aan de slag
U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3
3. Sluit de deal
Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Auto verkopen

Eenvoudig, veilig en snel uw bedrijfswagen verkopen

Voor de verkoop van uw bedrijfswagen bent u bij OSW op het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van uw bedrijfswagen of bestelbus. Grote of kleine bestelauto´s, van Peugeot tot Mercedes, wij kopen alle soorten en merken bestelwagens in.

Meld uw bedrijfswagen nu aan!

Bedrijfswagen verkopen

Is uw huidige bedrijfswagen aan vervanging toe, of wilt u simpelweg uw bedrijfswagen verkopen? Als ondernemer komt u in verschillende situaties terecht waardoor u snel en veilig uw bedrijfsauto wilt verkopen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Dit is precies wat OSW voor u kunt regelen. Een snelle en veilige verkoop van uw bedrijfswagen, geheel gratis en vrijblijvend.

Online aanmelden

Ophaalservice en vrijwaring

Wij willen de verkoop van uw bedrijfswagen zo eenvoudig mogelijk maken, daarom halen wij de bestelauto voor u op. Ook regelen wij de RDW vrijwaring. Dit alles is geheel kosteloos!

Is het wel écht gratis?

Jazeker, geen kleine lettertjes bij OSW. De bij ons aangesloten erkende inkopers betalen ons een fee om gebruik te kunnen maken van onze dienst. Hierdoor kunnen wij onze dienst voor u geheel gratis aanbieden.

BTW en BPM

Bij het verkopen van een bedrijfsauto moet u rekening houden met de te verrekenen BTW en BPM. Onze verkoopmedewerkers weten daar alles van. Wij doen binnen 24 uur een vrijblijvend en gegarandeerd bod, inclusief BTW en BPM. Dit betekent ook dat wij op locatie ons bod niet aanpassen, mits de voertuiginformatie door u correct is doorgegeven.

Waarom OSW?

Door uw bedrijfswagen op onze site te plaatsen bespaart u tijd, moeite en geld voor het schrijven van een advertentie. Daarnaast werken wij enkel samen met RDW-erkende bedrijven waardoor de verkoop van uw bestelauto van A tot Z voor u geregeld wordt. Tenslotte is deze service ook nog eens geheel gratis!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Het is vrij eenvoudig om uw bedrijfswagen via OSW te verkopen. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto aanmelden op onze website. Dit is binnen een paar minuten geregeld.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om uw bestelbus te bespreken. Samen zorgen wij ervoor dat uw advertentie alle essentiële informatie bevat, dit bevordert de biedingen van de inkopers.

Als uw aanmelding volledig is dan wordt hij in onze veiling geplaatst. Opkopers kunnen vervolgens gaan bieden op uw voertuig. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod, u beslist of u deze accepteert. Het is ook mogelijk om zelf in te loggen op uw account om de biedingen te zien.

Indien u het bod accepteert, dan wordt de auto opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw bedrijfswagen wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende inkopers
  • Wij regelen de onderhandelingen
  • Geheel kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt biedingen vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw bedrijfswagen nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.