Je Bedrijfswagen verkopen

Vrijblijvend het hoogste bod op je bedrijfswagen

Kies het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5348 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je bedrijfswagen verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je bedrijfswagen binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je bedrijfswagen aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je bedrijfswagen voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je bedrijfswagen zonder gedoe

Blij met het bod? Je bedrijfswagen wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Bedrijfswagen verkopen

Eenvoudig, veilig en snel je bedrijfswagen verkopen

Jij wilt je bestelwagen verkopen, maar je ziet op tegen het gedoe dat het met zich mee kan brengen. Gelukkig staan wij van OSW voor je klaar om al deze zorgen uit handen te nemen. Bij ons is het verkopen van je bestelwagen eenvoudig, snel en veilig.
Binnen slechts 5 minuten kun jij je aanmelden voor onze verkoopservice en binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvend en serieus bod op je bestelwagen. Dankzij ons grote netwerk met potentiële kopers vinden wij snel een geschikte koper voor jouw voertuig. En het mooiste van alles? Onze verkoopservice is helemaal gratis!

Jij hoeft je geen zorgen te maken over adverteren, onderhandelen, vrijwaren of ophalen. Laat ons dat allemaal voor je regelen. Zo kun jij je bezighouden met andere belangrijke zaken, terwijl wij jouw bestelwagen zorgeloos verkopen via OSW.nl. Kies voor gemak en profiteer van onze verkoopservice!

Meld je bedrijfswagen nu aan!

Bedrijfswagen verkopen

Is je huidige bedrijfswagen aan vervanging toe, of wil je simpelweg jouw bedrijfswagen verkopen? Als ondernemer kom je in verschillende situaties terecht waardoor je snel en veilig je bedrijfsauto wilt verkopen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Dit is precies wat OSW voor jou kan regelen. Een snelle en veilige verkoop van je bedrijfswagen of zelfs je vrachtwagen, geheel gratis en vrijblijvend.

Online aanmelden

Snel en gemakkelijk verkocht

De waarheid is dat het niet uitmaakt waarom je besluit om een bestelwagen weg te doen. En in het gros van de gevallen is een bestelwagen verkopen zo lastig niet. Belangrijker is dat je er snel vanaf komt, een eerlijke prijs voor je bestelwagen ontvangt en niet te veel hinder ondervindt tijdens het verkoopproces.

Hoe werkt het?

Een van de meest bekende manieren om een bestelwagen te verkopen is door middel van een advertentie op websites zoals Marktplaats of Autotrack. Ook social media wordt steeds vaker ingezet als verkoopkanaal. Bij OSW plaats je jouw voertuig binnen 5 minuten. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. Je ontvangt vervolgens het hoogst uitgebrachte bod. Je bepaalt zelf of je hiermee akkoord gaat.

Nadelen van particulier verkopen

Het schrijven van een goede, aantrekkelijke advertentie kost tijd. Een advertentie plaatsen, of op de juiste manier onder de aandacht brengen kost in de meeste gevallen geld.
En dan zijn er nog de praktische ongemakkelijkheden, zoals: eindeloze proefritjes, onzin biedingen en papieren rompslomp om een particuliere verkoop van je bestelwagen zo probleemloos mogelijk te laten verlopen.
Ook helpen wij je bij het maken van de juiste foto's zodat je bestelwagen op de beste manier onder de aandacht wordt gebracht. Bekijk ook onze verkooptips.

Een occasion verkopen is zo makkelijk niet

De meeste mensen zijn nog in de veronderstelling dat een particuliere verkoop meer gaat opbrengen. Dat terwijl dit in de praktijk heel erg tegenvalt. Zeker als je de kosten die bij het particulier verkopen van een bestelwagen komen kijken, ervan aftrekt. Deze kosten kunnen aanzienlijk oplopen. Dit omdat je, zolang de bestelwagen te koop staat, blijft doorbetalen voor zaken zoals motorrijtuigenbelasting en de verzekering. Zelfs diesel of benzine, omdat een koper ook liever niet zonder brandstof komt te staan tijdens een proefrit. Bereken direct je motorrijtuigenbelasting.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij het verkopen van jouw bedrijfswagen hoef je jezelf geen zorgen te maken. Wij maken het proces namelijk zo eenvoudig en moeiteloos mogelijk voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is jouw bedrijfswagen kosteloos aanmelden op onze website. Dit kan binnen enkele minuten al geregeld worden.

Zodra je bedrijfswagen is aangemeld, zal één van onze medewerkers contact met je opnemen om aanvullende informatie over jouw bedrijfswagen te vragen. Door het plaatsen van een gedetailleerde advertentie op onze website, zorgen wij ervoor dat je een eerlijke prijs ontvangt voor jouw bedrijfswagen.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt jouw bedrijfswagen geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen potentiële kopers bieden op jouw bedrijfswagen. Wij brengen jou vervolgens op de hoogte van het hoogste bod via e-mail of telefoon. Jij beslist vervolgens of je het bod accepteert.

Als je het bod accepteert, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfswagen wordt opgehaald en gevrijwaard. Jij ontvangt direct het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het zijn! Onze service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk jouw bedrijfswagen kunt verkopen, zonder zorgen of gedoe.

 • Binnen 24 uur een bod
 • Je bedrijfswagen wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
 • Alleen erkende inkopers
 • Wij onderhandelen voor jou
 • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
 • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je bedrijfswagen nu aan!

Handig om rekening mee te houden bij de verkoop

Je verkoopt waarschijnlijk niet elke dag een bedrijfswagen. Het kan dus gebeuren dat je vergeet om een aantal zaken te vermelden die wel heel belangrijk zijn om een zo hoog mogelijk bedrag voor je voertuig te ontvangen. Hoe meer informatie er beschikbaar is over je bestelwagen, hoe meer bedrijven erop willen bieden. Het is belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden:

Checklist
 • Heeft de bestelwagen altijd netjes onderhoud gehad bij een erkend bedrijf?
 • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig? Deze gegevens van de bestelwagen hebben is goed om een hoger bod te krijgen.
 • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op.
 • Heeft de bestelwagen steenslag? Dit zijn kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap van opslaande steentjes op de weg.
 • Is de distributieriem vervangen? Zo ja, wanneer is deze ongeveer vervangen?
 • Geef een reële vraagprijs op. Bij een hoge vraagprijs schrikken bedrijven snel af. Bekijk hoe je een goede vraagprijs bepaalt .
 • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Bekijk hoe je goede foto's maakt van je occasion .
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt je je occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.