Blogs

Je auto naar de autosloop in Utrecht

Geplaatst: 22 juni 2023
Geschatte leestijd: 4 minuten
Categorie: Sloopauto
Je auto naar de autosloop in Utrecht

De nachtmerrie van iedere autobezitter: je auto wordt economisch total loss verklaard. Bij een total loss auto denk je waarschijnlijk aan een auto die in de prak is gereden of een voertuig dat aan alle kanten rammelt. Economisch total loss verklaard betekent dat de reparatiekosten hoger liggen dan de dagwaarde van de auto. Het is zonde om dan geld uit te geven aan deze reparaties. Een betere optie is om ‘m af te zetten op z’n laatste rustplaats. Je auto moet naar de sloop. Zoek je een autosloop in Utrecht? Wij helpen je graag verder en zetten de opties voor je op een rijtje.

Of verkoop direct je sloopauto

Wanneer breng je je auto naar de sloop (in Utrecht)?

Je auto is afgekeurd en de reparatiekosten liggen te hoog. Je auto is letterlijk rijp voor de sloop en het wordt tijd om bijvoorbeeld je BMW sloopauto te verkopen. Maar hoe pak je dat aan? Op platforms zoals Marktplaats staan autokopers niet te springen om een oude, afgekeurde rammelbak. Door je auto op de sloop te verkopen krijg je nog een bedrag terug voor het oud ijzer en de losse onderdelen van de wagen. Die krijgen vaak een tweede leven in een andere auto.

Wat krijg je voor je oude auto op de sloop in Utrecht?

De waarde van een sloopauto wordt vastgesteld op basis van de oud-ijzerprijs die fluctueert rond de 19 cent per kilogram. Met een gemiddeld gewicht van 750 kilogram, biedt de autosloop in Utrecht ongeveer 142 euro voor jouw voertuig. Dit bedrag wordt lager door eventuele montage- en ophaalkosten. Het werkelijke bedrag ligt vaak lager. Via OSW hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van de verkoop van je sloopauto. Doorgaans ontvang je tussen de 150 en 200 euro terug voor je voertuig en de losse onderdelen. Lees op deze pagina alles over de autosloop.

Of zoek direct een autosloop in Utrecht

Waar kan ik in Utrecht mijn sloopauto naartoe brengen?

Er zijn verschillende autohandelaren en sloopbedrijven in Utrecht waarmee we samenwerken. Onder andere Autobedrijf Vleutensevaart, Autodemontage 't Vertrouwen en J. Visser Auto's. Maar de sloop van je auto in Utrecht hoef je niet zelf uit te zoeken. Bij OSW verkoop je je sloopauto met gemak en binnen 24 uur. Via ons heb je geen gedoe met het vervoer van de auto, onderhandelen, vrijwaren en de betaling van je auto. Dat regelen wij voor jou.

Het enige wat jij hoeft te doen is je kenteken in te vullen en je aanvraag bij ons in te dienen. Wij nemen telefonisch contact met je op, lopen de advertentie door en zetten deze uit bij de juiste autosloopbedrijven in en rondom Utrecht. Aangezien we samenwerken met meer dan 500 erkende garages door het hele land, duurt het nooit lang voordat de eerste biedingen binnendruppelen. Binnen 24 uur ontvang jij het beste bod per mail. Jij bepaalt (geheel vrijblijvend) of je dit accepteert of niet. Besluit je je sloopauto te verkopen? Wij regelen de afhandeling en komen de sloopauto ophalen. Een sloopauto verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Ontdek wat jouw sloopauto waard is

Over OSW

Binnen 3 stappen verkoop je je auto, sloopauto, motor, caravan, camper of boot bij OSW. Niet-serieuze biedingen, onderhandelingen aan de deur en gedoe met vervoer zijn verleden tijd bij de verkoop van je auto. Weten hoe onze service werkt? Je leest het hier.

De voordelen van je (sloop)auto verkopen via OSW:

  • Je auto verkopen zonder gedoe
  • Volledig gratis voor jou als verkoper
  • Binnen 24 uur een bod in je mailbox

Verkoop je sloopauto

Is je auto nog in goede staat? Verkoop je tweedehands auto.


Jody op den Buijsch
Geplaatst door
Jody op den Buijsch
Delen
Sloopauto verkopen

Relevante artikelen

OWS of OSW? Wat is onze naam?
OWS of OSW? Wat is onze naam?
08/06/2023
OWS, OCW of zelfs OCS: regelmatig wordt onze bedrijfsnaam verkeerd uitgesproken of gespeld. Niet erg natuurlijk, maar wel zonde. Want misschien sta je op het punt om je auto te verkopen en Google je op ‘OWS’ waardoor je op de verkeerde pagina terechtkomt. [...]
Is je auto klaar voor de autosloop in Groningen?
Is je auto klaar voor de autosloop in Groningen?
01/06/2023
Een paar jaar geleden was het liefde op het eerste gezicht, toen je je huidige auto kocht. Samen maakten jullie een hoop kilometers samen en veel herinneringen zijn aan dit voertuig te danken. Trouw bracht je ‘m op tijd naar de APK en het onderhoud - maar de [...]
Je autoverzekering berekenen: wat betaal je maandelijks?
Je autoverzekering berekenen: wat betaal je maandelijks?
25/05/2023
Een auto bezitten kost een hoop geld. Niet alleen voor de aanschaf moet je een flinke duit in het zakje doen - daarna beginnen de maandelijkse kosten pas. APK , onderhoud , reparaties, wegenbelasting en natuurlijk de autoverzekering zijn grote kostenposten van een [...]