Uw Auto verkopen

Vrijblijvend een bod op uw auto

Kies het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5310 beoordelingen Klantenvertellen
Golf
Golf blauw

Je auto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je auto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je auto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je auto zonder gedoe

Blij met het bod? Je auto wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Eenvoudig, veilig en snel uw auto verkopen

Wij kopen auto's in van alle soorten en maten. Dankzij ons ruime netwerk aan RDW-erkende afnemers maakt het niet uit wat voor een auto u aan te bieden heeft: U ontvangt altijd een bod wat past bij de te verkopen occasion. Wij kopen namelijk niet alleen auto's, maar treden op als gratis bemiddelaar tussen jou en al deze opkopers om te zorgen dat de verkoop moeiteloos, snel en anoniem tot stand wordt gebracht. Is uw auto verkocht? Dan wordt deze kosteloos voor u gevrijwaard en opgehaald.

Meld uw auto nu aan!

Uw auto online verkopen?

Er zijn in Nederland 8 miljoen personenvoertuigen te vinden. Dit maakt een auto verreweg het populairste motorvoertuig. En er kunnen om deze reden een tal van oorzaken zijn waarom u, uw occasion zou willen verkopen.

Misschien vindt u het tijd voor een vitaler leven en pakt u voortaan de fiets. Of is een tweede auto plotseling teveel van het goede? Wellicht bent u op zoek naar een nieuw exemplaar, of heeft u een schadeauto waar u vanaf wilt? Wij hebben bedrijven die ook interesse in schadeauto'hebben.

Bij het verkopen van u occasion moet uw er rekening mee houden dat u goede foto's gebruikt en de juiste informatie opgeeft. Foto's zijn erg belangrijk omdat deze een veel beter beeld van de occasion geven. Wij helpen u hierbij zodat uw advertentie zo compleet mogelijk is. Op deze manier wordt uw occasion goed bij potentiële opkopers onder de aandacht gebracht.

Online aanmelden

Snel en gemakkelijk verkocht

De waarheid is dat het niet uitmaakt waarom u besluit om een auto weg te doen. En in het gros van de gevallen is een auto verkopen zo lastig niet. Belangrijker is dat u er snel vanaf komt, een eerlijke prijs voor uw auto ontvangt en niet te veel hinder ondervindt tijdens het verkoopproces.

Hoe werkt het?

Een van de meest bekende manieren om een auto te verkopen is door middel van een advertentie op websites zoals Marktplaats of Tweedehands.nl. Ook social media wordt steeds vaker ingezet als verkoopkanaal. Bij OSW plaatst u uw voertuig binnen 5 minuten. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Wij geven u het hoogst gekregen bod. U bepaalt zelf of u hiermee akkoord gaat.

Nadelen van particulier verkopen

Het schrijven van een goede, aantrekkelijke advertentie kost tijd. Een advertentie plaatsen, of op de juiste manier onder de aandacht brengen kost in de meeste gevallen geld.

En dan zijn er nog de praktische ongemakkelijkheden, zoals: eindeloze proefritjes, onzinbiedingen en papieren rompslomp om een particuliere verkoop zo probleemloos mogelijk te laten verlopen.

Ook helpen wij u bij het maken van de juiste foto's zodat uw voertuig op de beste manier onder de aandacht wordt gebracht. Bekijk ook onze verkooptips

Een occasion verkopen is zo makkelijk niet

De meeste mensen zijn nog in de veronderstelling dat een particuliere verkoop meer gaat opbrengen. Dat terwijl dit in de praktijk heel erg tegenvalt. Zeker als u de kosten die bij het particulier verkopen komen kijken, ervan aftrekt. Deze kosten kunnen aanzienlijk oplopen. Dit omdat u, zolang de auto te koop staat, blijft doorbetalen voor zaken zoals motorrijtuigenbelasting en de verzekering. Zelfs benzine, omdat een koper ook liever niet zonder brandstof komt te staan tijdens een proefrit. Klik hier en bereken direct uw motorrijtuigenbelasting.

Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.