Je tweedehands Mini auto verkopen

Ontvang het hoogste bod op je Mini

Controleer het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5132 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je Mini verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je Mini binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je Mini aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je Mini voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je Mini zonder gedoe

Blij met het bod? Je Mini wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Je Mini verkopen via OSW

Met jouw auto trek je veel bekijks. Een hippe kleur, strak afgeronde hoeken en sportieve strepen op het design laten menig hoofd op straat omdraaien. We hebben het natuurlijk over je geliefde Mini Cooper! Deze auto staat bekend om het unieke design, krachtige motor en sportieve prestaties. De kans is groot dat je eigenlijk geen afscheid wil nemen van je geliefde Mini Cooper of ander model, maar toch is die tijd nu aangebroken. Gelukkig vind je via OSW gemakkelijk en snel de juiste koper voor je trouwe vierwieler.

Ik wil mijn Mini verkopen

Je BMW Mini verkopen via Marktplaats?

Ben je van plan om je oude Mini te verkopen, dan denk je waarschijnlijk als eerste aan Marktplaats: dé plek om je occasion via te verkopen. Op Marktplaats ben je nooit alleen: klinkt gezelliger dan het is. Want in de praktijk betekent het dat je concurreert met veel verschillende autoverkopers. Van particulieren tot professionele garages, terwijl je ook minimaal 25 euro per 4 weken betaalt om je advertentie überhaupt aan het grote publiek te vertonen. Dat kan makkelijker, goedkoper en sneller: je Mini verkopen via OSW.

Schiet niet met hagel, maar focus op de juiste BMW Mini-kopers

De grootste kans om je auto snel te verkopen? Door je Mini Cooper aan het juiste publiek te presenteren. Op Marktplaats worden dagelijks 7.500 nieuwe advertenties gepubliceerd waardoor je advertentie al snel ondersneeuwt. En de mensen die je aanspreekt met je advertentie, zijn niet allemaal op zoek naar een Mini. Via OSW bereik je direct de juiste doelgroep: garages, BMW en Mini-opkopers en handelaren. Kies voor gemak en efficiëntie en verkoop je Mini via ons platform.

Je Mini Cooper met schade verkopen

Ai! Een streep in de lak - náást die sportieve streep op de motorkap van je Mini? Zonde! Gelukkig kun je je Mini met schade- en zelfs als sloopauto verkopen.

Jouw Mini verkopen verkopen

De Engelse fabrikant Mini is onderdeel van het Duitse BMW. En naast de bekende Mini Cooper, kun je ook andere Mini’s bij ons inleveren, waaronder:

 • Mini Cabrio
 • Mini Clubman
 • Mini Cooper
 • Mini Cooper S
 • Mini Countryman
 • Mini John Cooper Works
 • Mini One
 • Mini Roadster

Staat jouw type er niet tussen? Geen probleem! Vul je kenteken in en ontdek voor welk bedrag jij je Mini, BMW of ander automerk kunt verkopen.

Regel de verkoop van mijn Mini (Cooper)

Hoe werkt verkopen via OSW?

Wanneer je de knoop hebt doorgehakt om je oude auto te verkopen, weet je dat er veel geregel en rompslomp bij komt kijken. Niet alleen ben je uren bezig met de foto's en advertentietekst, je krijgt ook te maken met typische "Marktplaats Mieperts", proefritten in je vrije tijd en gedoe met de overschrijving. Onnodig, want we begrijpen dat jij meer aan je hoofd hebt dan alleen de verkoop van je auto. Via OSW verloopt de verkoop snel en vlekkeloos.

Je vult het kenteken van je Mini in op onze website en na aanmelding neemt een occasion-makelaar contact met je op. Samen lopen we de advertentie door en als deze compleet is, publiceren we 'm op ons afgesloten platform.

Alleen erkende garages zien jouw advertentie en zij hebben 24 uur om een bod uit te brengen op jouw occasion. Het beste bod ontvang jij vrijblijvend per mail. Ga je ermee akkoord? Dan wordt de auto nog dezelfde week opgehaald en gevrijwaard. En wij verzorgen ook de betaling: geen gedoe met Tikkies en eerlijk oversteken.

 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor jou
 • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
 • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
 • Je auto wordt na verkoop opgehaald, betaald en gevrijwaard
Ontdek wat je Mini waard is

Ontvang de beste prijs voor je Mini

De beste prijs ontvangen voor je Mini? Zorg dat je dit regelt:

checklist
 • In de tank zit minimaal 5 liter brandstof
 • Je auto is van binnen en buiten schoongemaakt
 • (Reserve)sleutels, onderhoudsboekjes en eventueel het boekje van de fabrikant zijn aanwezig
 • De banden hebben een minimale profieldiepte van 1,6 mm
 • De onderhoudsbeurten zijn bijgehouden door een (Mini)-erkende garage
 • Is de distributieriem onlangs vervangen of andere grote reparaties uitgevoerd? Benoem dit in je advertentie.
 • Maak goede foto's van zowel de buiten- als de binnenkant. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Zo staat de koper niet voor ongewenste verrassingen en krijg je niet te maken met onderhandelingen aan de deur.
 • Zorg dat je vraagprijs overeenkomt met de verwachtingen om bedrijven niet af te schrikken. Doe de kentekencheck op onze website om de dagwaarde te achterhalen of vraag advies aan een van onze specialisten.
Meld je Mini aan