Zorgeloos en vrijblijvend een bod op je motor

Kies het merk van je motor

Gratis je motor verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5137 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je motor verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je motor binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je motor aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je motor voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je motor zonder gedoe

Blij met het bod? Je motor wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Motor verkopen

Ik wil van mijn motor af

Wil je je motor verkopen omdat je je helm aan de wilgen hangt of omdat je een spiksplinternieuw model hebt gevonden? Via OSW verkoop je je motor veilig en snel. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen aan de deur, betalen voor een advertentieplatform of gedoe bij de overschrijving ervan. Binnen 24 uur is je motor verkocht aan de hoogste bieder.

Meld je motor vrijblijvend aan

Zelf je motor verkopen?

Jarenlang heb je genoten van de vrijheid die de motor bracht. Slalommend door de file rijden en tijdens zomerse dagen de banden opwarmen aan het asfalt. Nu wil je van je motor af: ga je 'm zelf verkopen of via een verkoopplatform?

Verkoop je je motor zelf, dan krijg je vaak te maken met onrealistische biedingen of ge├â┬»nteresseerden die niet komen opdagen bij de proefrit. Daarnaast betaal je advertentiekosten om onder de aandacht te komen van potentiële kopers. én concurreer je direct met professionele dealers. Ondertussen kruipen de dagen voorbij en blijf jij betalen voor de motorrijtuigenbelasting en verzekering van je motor. Kortom: zelf je motor verkopen kost vaak een hoop gedoe, tijd en geld. Dat kan makkelijker via OSW.

Je motor verkopen aan een bedrijf

Het alternatief is je motor verkopen aan een dealer: je krijgt een eerlijke prijs en bent vaak snel van je motor af. Het nadeel hiervan is dat je veel tijd kwijt bent met een dealer in de buurt. Pak het slimmer aan en besteed de verkoop van bijvoorbeeld je Suzuki motor gratis uit. Via OSW ben je binnen no-time van je motor af. Zodra je gratis advertentie actief is, bereik je in één keer meer dan 500 aangesloten bedrijven. Zij kunnen bieden op je motor en je ontvangt het beste bod binnen 24 uur in je mailbox. Kleine moeite, groot bereik!

Je wilt van je oude motor af

Is je oude motor rijp voor de sloop, economisch total loss verklaard of moeten er veel onderdelen vervangen worden? Niet de beste positie om op platforms zoals Marktplaats mee te concurreren. Veel dealers zijn blij met sloopmotoren en kunnen de onderdelen weer goed gebruiken voor de reparatie van andere motoren. Het is niet erg als de motor niet meer start: wij zorgen dat de (kapotte) motor bij je thuis wordt opgehaald na de verkoop ervan.

Snel van je motor af

Ben je akkoord met de verkoopprijs? Dan wikkelen wij de verkoop van de motor voor je af. Op een locatie naar keuze halen wij je motor op, regelen we de betaling en vrijwaren we 'm voor je. Zodat je de verzekeringen en motorrijtuigenbelasting kunt stopzetten. Bij OSW ben je snel van je motor af én ontvang je er een eerlijke prijs voor.

Snel van je motorfiets af

Heb je een motorfiets te koop en geen zin in gedoe? Wil je een vlotte en eerlijke afhandeling waarbij je zelf de touwtjes in handen houdt? Dan zit je goed bij OSW: transparantie en eerlijkheid vinden wij belangrijk. Wist je dat ruim 65000 mensen hun voertuig via onze site hebben verkocht? Ontdek zelf de voordelen van OSW:

  • Wij onderhandelen voor jou
  • Je motor wordt verkocht aan een erkend bedrijf
  • Je kunt de beste prijs vrijblijvend accepteren of weigeren
  • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor jou als (potentiële) verkoper
  • Wij verzorgen de betaling en laten je motor snel door heel Nederland ophalen
Ik wil van mijn motor af

Veelgestelde vragen over de verkoop van je motor


Ik wil van mijn motor af: hoe pak ik dat aan?

Je wilt graag van je motor af, maar weet ook dat de verkoop ervan veel tijd en energie kost. Je wilt natuurlijk de beste prijs ervoor krijgen en zoekt daarom naar de beste manier om je motor te verkopen. Iedere dag dat je motor langer te koop staat, kost geld. Je betaalt namelijk motorrijtuigenbelasting en de verzekeringen tot het moment dat je scheurijzer is verkocht.

Via OSW bereik je in één keer meer dan 500 erkende bedrijven met je gratis advertentie. Je meldt je motor vrijblijvend aan, ontvangt binnen 24 uur de hoogste bieding op ons platform en bepaalt of je je motor voor deze prijs verkoopt. Van je motor afkomen was nog nooit zo eenvoudig.

Kan ik een motor met schade verkopen?

Heeft je motor schade? Dan wordt het vaak lastiger om je motor via traditionele platforms zoals Marktplaats te verkopen. Je concurreert op deze platforms met particuliere en professionele verkopers. Je verkoopkansen verkleinen aanzienlijk als er veel aanbod is aan motoren en jouw motor beschadigingen heeft.

Bij OSW kun je je motor met schade zonder problemen verkopen. Je verkoopt je motor aan een erkend bedrijf. Dit zorgt voor minder concurrentie en deze bedrijven kunnen je motor weer zonder problemen oplappen. Je kunt iedere motor (uit ieder bouwjaar, met of zonder schade en alle merken) aanmelden. Meld je motor kosteloos aan en ontdek wat jij krijgt voor je schademotor.

Hoe werkt de afhandeling van de motorverkoop via OSW?

Heb je nét je voertuig verkocht, kom je erachter dat de RDW-loketten gesloten zijn. Vervelend! Want dat betekent dat je de verkoop moet uitstellen. Pas op het moment dat de motor is overgeschreven op de nieuwe eigenaar, kun je 'm met een gerust hart overdragen en je verzekeringen stopzetten. Ook moet je eventueel aanvullend vervoer regelen om de auto af te zetten.

Gelukkig allemaal geen probleem als je je motor via OSW verkoopt. We halen je motor op bij een locatie naar keuze en regelen de betaling en overschrijving ter plekke. Je hoeft dus niet moeilijk te doen met tikkies, gelijk oversteken en een RDW-loket in de buurt te zoeken. Je motor verkopen verliep nog nooit zo soepel.

Welke motor verkoopsites zijn er?

Er zijn verschillende sites om je motor te verkopen. Denk aan Marktplaats, de ANWB Verkoopservice en ikwilvanmijnmotoraf.nl. Maar wist je dat je ook je motor kunt verkopen via OSW.nl? Alles wordt kosteloos en haarfijn voor je geregeld.

Je plaatst vrijblijvend een advertentie, ontvangt binnen 24 uur het hoogste bod in je inbox en de betaling, overschrijving en het ophalen van de motor worden door ons geregeld. Veilig, afspraak is afspraak en snel je motor verkopen doe je via OSW.

Kan ik ook andere voertuigen verkopen via OSW?

Via OSW kom je makkelijk van je motor én andere voertuigen af. Je kunt bij ons je auto, oude auto, sloopauto, schadeauto, caravan, camper, boot en elektrische fiets verkopen. Binnen 24 uur geregeld en voor jou als verkoper is onze service 100% gratis en vrijblijvend.