Je Suzuki motor verkopen

Ontvang het hoogste bod op je motor

Controleer het merk van je motor

Gratis je motor verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5141 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je motor verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je motor binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je motor aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je motor voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je motor zonder gedoe

Blij met het bod? Je motor wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Suzuki motor verkopen

Je Suzuki motor verkopen via OSW

Ho, stop! Ga je je Suzuki motor verkopen? Grote kans dat je Marktplaats.nl al hebt geopend om de advertentie op te publiceren. Wacht even voordat je het iDeal-betaalverzoek voldoet: waarom zou je 25 euro betalen voor een verkoopadvertentie als je je Suzuki ook gratis kunt verkopen aan betrouwbare bedrijven? Voor je motorfiets die je waarschijnlijk jaren met plezier hebt geregeld zijn alleen de beste kopers goed genoeg. Ontvang een fijne prijs en verkoop je Suzuki motor snel en veilig via OSW.

Ontdek wat je Suzuki waard is

Je Suzuki motor verkopen via Marktplaats

Slalommend glipte je door de files op de snelweg en 's zomers maakte je er lange tochten mee. Een motor geeft je veel vrijheid en je hebt ongetwijfeld mooie herinneringen gemaakt met je Suzuki motor. Nu is het moment om ‘m te verkopen: wat is de beste manier?

Je kunt je tweedehands motor verkopen via platforms zoals Marktplaats. Het werkt makkelijk en snel, maar je betaalt alleen al voor de publicatie van de advertentie 25 euro. De concurrentie op dit platform is moordend. Dagelijks worden hier honderden motoren te koop aangeboden. Je knippert twee keer met je ogen en je advertentie is alweer ondergesneeuwd. Daarnaast krijg je via dit platform vaak te maken met onrealistische biedingen, kopers die je ghosten en professionele verkopers waar je tegen concurreert. Heb je geen zin in gedoe, veel tijd kwijt zijn aan de verkoop van je motor en ondertussen gewoon doorbetalen voor de lopende kosten? Dan kan je beter niet je motor verkopen via Marktplaats.

Zelf opkopers vinden voor je Suzuki motor

Een alternatief is om zelf opkopers te vinden voor je Suzuki motor. Vaak kunnen handelaren je oude scheurijzer gebruiken om op te knappen en door te verkopen of ze willen de losse onderdelen ervan gebruiken. Maar heb je zin om je vrije zaterdag op te offeren om deze bedrijven te benaderen? Waarschijnlijk niet.

Veilig, vertrouwd en snel je motor verkopen

Je gunt je Suzuki motor alleen aan de beste koper. Via OSW verkoop je je Suzuki snel, veilig en vertrouwd. Je meldt vrijblijvend je motor aan, wij zetten de advertentie uit op ons platform en in een vingerknip ontvangen de meer dan 500 aangesloten bedrijven een melding van je Suzuki occasion. Binnen 24 uur ontvang je het hoogste bod in je inbox en jij bepaalt of je motor voor dit bedrag verkoopt. Na akkoord regelen wij de vrijwaring, betaling en halen we de motorfiets voor je op.

De verschillende Suzuki motoren

Van Tour, Sport, Supersport tot Enduro, Choppers en Naked bikes: bij ons kun je alle soorten Suzuki motors aanmelden en verkopen. Probeer het zelf!

Je Suzuki zonder gedoe verkopen

Hang je je helm aan de wilgen of heb je je oog laten vallen op een toffe naked Suzuki bike? Verkoop je motor via OSW. Ruim 65000 mensen gingen je voor en waarderen ons met 4,6 van de 5 sterren op reviewplatforms. Je kunt de volgende Suzuki motoren verkopen:

Het enige wat je hoeft te doen is je kenteken in te vullen en wij regelen de rest.

Probeer het zelf