Uw Yamaha R1 Verkopen

Ontvang het hoogste bod op uw Yamaha motor

Controleer het merk van je motor

Gratis je motor verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5348 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je motor verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je motor binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je motor aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je motor voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je motor zonder gedoe

Blij met het bod? Je motor wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Yamaha R1 motor verkopen

Uw Yamaha R1 motor verkopen zonder gedoe

Wilt u van uw motor af? Uw motor verkopen kan wel eens voor wat frustratie zorgen en er komt heel wat bij kijken. Stelt u eens voor dat u in een paar simpele klikken tegen het hoogste bod uw motor kunt verkopen. Binnen 24 uur. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, dagelijkse kost voor onze professionele medewerkers. Iets wat OSW dagelijks gratis, veilig en vrijblijvend regelt, ruim 5000 tevreden klanten gingen u voor!

Meld uw Yamaha R1 nu aan!

Motor verkopen aan particulier

Het verkopen van gebruikte motoren aan particulieren, wil nog wel eens veel langer duren dan gepland. Naast vele onzin biedingen en proefritten die nergens toe leiden, heeft u vaak al meerdere potentiële kopers voor uw motor over de vloer gehad voordat er iemand bij zit die serieus wilt overgaan tot aankoop van uw motor. Zelfs dan is een soepele afwikkeling van de verkoop van uw motorfiets niet gegarandeerd. Dus wanneer u uw Yamaha R1 verkopen dan zit u hier goed!

Meld uw motor geheel vrijblijvend en gratis aan

Geen zin in gedoe, onrealistische biedingen, boetes na een proefrit en al dat soort dingen? Waarom niet uw motor laten verkopen? Juist; gewoon iemand anders het werk laten doen, ons bijvoorbeeld. Wij werken samen met erkende bedrijven en gaan meteen voor u aan de slag om het hoogste bod en dus een goede prijs te regelen. Bovendien wikkelen we alle motor verkopen papieren netjes voor u af. Denk hierbij aan het kenteken overschrijven, en het motor verkopen vrijwaringsbewijs. Omdat wij RDW erkend zijn, fixen wij ook dit voor u.

Uw motor voor verkoop aangemeld en dan?

Nadat wij uw vrijblijvende aanmelding ontvangen hebben, gaan wij meteen voor u aan de slag. Wij controleren uw aanvraag, wij weten precies waar u bij het verkopen van uw motor op moet letten en attenderen op eventuele onvolledigheden.

Daarna gaan wij voor u in onderhandeling met aangesloten bedrijven om uw gebruikte motor te verkopen. Wij zorgen voor de beste prijs en u krijgt van ons binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Indien u hiermee akkoord gaat, wikkelen wij graag al het andere voor u af. Uw motor wordt bij u opgehaald, direct betaald en gevrijwaard.

De juiste keuze

Heeft u een motor te koop en geen zin in gedoe? Wilt u een vlotte en eerlijke afhandeling, waarbij u altijd het laatste woord over de verkoop van uw motor behoudt? Wilt u veilig en snel uw motorfiets of motor verkopen, en dat voor een goede en eerlijke prijs? Dan zit u goed bij OSW, want dat is precies wat wij voor u regelen. Op geheel transparante en accurate wijze. Ruim 5000 mensen gingen u voor en wij krijgen gemiddeld 4,5 van de 5 sterren als waardering van onze klanten! Service en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Ontdek het zelf!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw motor aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw occasion. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de motor ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw occasion geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de motor opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw motor hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw motor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw motor nu aan!

Handig om rekening mee te houden bij de verkoop

U verkoopt waarschijnlijk niet elke dag een motor. Het kan dus gebeuren dat u vergeet om een aantal zaken te vermelden die wel heel belangrijk zijn om een zo hoog mogelijk bedrag voor uw occasion te ontvangen. Hoe meer informatie er beschikbaar is over uw motor, hoe meer bedrijven erop willen bieden. Het is belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden:

Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de motorverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.

Meld uw Yamaha R1 nu aan!