Je Harley Davidson Motor Verkopen

Ontvang het hoogste bod op jouw Harley Davidson motor

Controleer het merk van je motor

Gratis je motor verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5372 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je motor verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je motor binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je motor aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je motor voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je motor zonder gedoe

Blij met het bod? Je motor wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Harley Davidson motor verkopen

Je Harley Davidson motor verkopen zonder gedoe

Wil je van je motor af? Je motor verkopen kan wel eens voor wat frustratie zorgen en er komt heel wat bij kijken. Stel je eens voor dat je in een paar simpele klikken tegen het hoogste bod je motor kunt verkopen. Binnen 24 uur. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, dagelijkse kost voor onze professionele medewerkers. Iets wat OSW dagelijks gratis, veilig en vrijblijvend regelt, ruim 5000 tevreden klanten gingen je voor!

Meld je Harley Davidson nu aan!

Motor verkopen aan particulier

Het verkopen van gebruikte motoren aan particulieren, wil nog wel eens veel langer duren dan gepland. Naast vele onzin biedingen en proefritten die nergens toe leiden, heb je vaak al meerdere potentiële kopers voor je motor over de vloer gehad voordat er iemand bij zit die serieus wilt overgaan tot aankoop van je motor. Zelfs dan is een soepele afwikkeling van de verkoop van je motorfiets niet gegarandeerd. Dus wil je een Harley Davidson verkopen, Suzuki verkopen, Ducati verkopen of Triumph verkopen, hier zit je goed!

Meld je motor geheel vrijblijvend en gratis aan

Geen zin in gedoe, onrealistische biedingen, boetes na een proefrit en al dat soort dingen? Waarom niet je motor laten verkopen? Juist; gewoon iemand anders het werk laten doen, ons bijvoorbeeld. Wij werken samen met erkende bedrijven en gaan meteen voor je aan de slag om het hoogste bod en dus een goede prijs te regelen. Bovendien wikkelen we alle motor verkopen papieren netjes voor je af. Denk hierbij aan het kenteken overschrijven, en het motor verkopen vrijwaringsbewijs. Omdat wij RDW erkend zijn, fixen wij ook dit voor jou.

Je motor voor verkoop aangemeld en dan?

Nadat wij je vrijblijvende aanmelding ontvangen hebben, gaan wij meteen voor je aan de slag. Wij controleren je aanvraag, wij weten precies waar je bij het verkopen van je motor op moet letten en attenderen op eventuele onvolledigheden.

Daarna gaan wij voor je in onderhandeling met aangesloten bedrijven om je gebruikte motor te verkopen. Wij zorgen voor de beste prijs en je krijgt van ons binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Indien je hiermee akkoord gaat, wikkelen wij graag al het andere voor je af. Je motor wordt bij je opgehaald, direct betaald en gevrijwaard.

De juiste keuze

Heeft je een motor te koop en geen zin in gedoe? Wil je een vlotte en eerlijke afhandeling, waarbij je altijd het laatste woord over de verkoop van je motor behoudt? Wil je veilig en snel je motorfiets of motor verkopen, en dat voor een goede en eerlijke prijs? Dan zit je goed bij OSW, want dat is precies wat wij voor je regelen. Op geheel transparante en accurate wijze. Ruim 5000 mensen gingen je voor en wij krijgen gemiddeld 4,5 van de 5 sterren als waardering van onze klanten! Service en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Ontdek het zelf!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoef je uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw motor aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over je occasion. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de motor ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je occasion geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de motor opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor je motor hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je motor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je motor nu aan!

Handig om rekening mee te houden bij de verkoop

Je verkoopt waarschijnlijk niet elke dag een motor. Het kan dus gebeuren dat je vergeet om een aantal zaken te vermelden die wel heel belangrijk zijn om een zo hoog mogelijk bedrag voor je occasion te ontvangen. Hoe meer informatie er beschikbaar is over jouw motor, hoe meer bedrijven erop willen bieden. Het is belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden:

Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt je jouw occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de motorverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.

Meld je Harley Davidson nu aan!