Uw Motor verkopen

Vrijblijvend een bod op uw motor

Kies het merk van je motor

Gratis je motor verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5348 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je motor verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je motor binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je motor aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je motor voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je motor zonder gedoe

Blij met het bod? Je motor wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Motor verkopen

Uw motor verkopen aan een opkoper

Wilt u van uw motor af? Uw motor verkopen kan wel eens voor wat frustratie zorgen en er komt heel wat bij kijken. Stelt u eens voor dat u in een paar simpele klikken tegen het hoogste bod uw motor kunt verkopen aan een opkoper, en dat binnen 24 uur. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, dagelijkse kost voor onze professionele medewerkers. Iets wat OSW dagelijks gratis, veilig en vrijblijvend regelt, ruim 5000 tevreden klanten gingen u voor!

Meld uw motor nu aan!

Motor opkoper

Na lang wikken en wegen heeft u besloten om uw motor te verkopen, maar aan wie? Wie kunt uw trouwe, stalen ros een waardig tweede leven bieden en het liefste zonder dat u last heeft van potentiële kopers die in grote getalen af komen op een online advertentie. Een motor opkoper kan u hierbij helpen en wij kunnen u helpen om met diverse opkopers in contact te komen.

Het onderhandelen met een motor opkoper kent veel voordelen. Zo heeft u inderdaad geen last van de vele mensen aan uw deur. Die dikwijls ook nog eens een proefritje willen maken op uw, kostbare motorfiets.

Tijdens zo'n proefrit is er kans op schade en zelfs diefstal komt nog wel eens voor. Allemaal rampzalige scenario's voor wanneer uw motor klaarstaat voor verkoop en situaties waar menig verkoper niet voldoende op berekend is.

Snel in contact komen met een erkende motor opkoper

Via OSW bemiddelen wij tussen u en ons brede netwerk aan bedrijven. Zo vindt u gemakkelijk een erkende motor opkoper die niet alleen betrouwbaar is, maar zorgen we er ook voor dat u uw motor verkoopt voor een zo goed mogelijke prijs. Het enige wat u hoeft te doen is uw motor gratis aanmelden op onze website. Wij bellen u, om het totaalplaatje zo compleet mogelijk te maken en binnen één dag ontvangt u al een (geheel vrijblijvend) bod van een van onze, erkende motor opkopers.

Dus wilt u geen gedoe met hordes mensen aan uw deur? En wilt u al zeker geen onnodige risico's nemen? Meldt uw motor dan vandaag nog aan via OSW.nl.

Bij OSW gaat de verkoop van uw motor zonder risico

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw motor aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw motorfiets. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de motor ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw motor geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de motor opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw motorfiets heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw motor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw motor nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw motor makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de motorfiets verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.