Wat is je Motor waard?

Vrijblijvend een waardebepaling

Kies het merk van je motor

Gratis je motor verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5372 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je motor verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je motor binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je motor aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je motor voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je motor zonder gedoe

Blij met het bod? Je motor wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Motor verkopen

Motor waardebepaling

Benieuwd naar de dagwaarde van je motor? De waardebepaling van je motor geeft je meteen een goed beeld van wat je motor waard is. We snappen dat je de liefde voor je motor niet in cijfers uit kunt uitdrukken. Laat ons de waarde dan in ieder geval in cijfers uitdrukken, gewoon om een beeld te krijgen. Natuurlijk hebben we het hier over een gratis waardebepaling, die ook geheel vrijblijvend is.

Meld je motor nu aan!

Waarde motor bepalen

Voor het berekenen van de dagwaarde van je motor, gaan we natuurlijk eerst je motor kenteken checken. Dat en alles wat je aan extra informatie over je motor toe kan voegen wordt door ons in een beschermde online omgeving gepresenteerd. Bij extra informatie kunt je denken aan extra opties, geldigheid van de APK keuring, de km stand en of de motor in goede staat is.

Alleen erkende bedrijven waar wij mee samenwerken, hebben directe toegang. Je motor gaat dus binnen onze beveiligde omgeving viraal. Met OSW vergroot je je zichtbaarheid en dus ook je kansen op het beste bod enorm!

Wat is mijn motor waard?

Bent je tevreden met het bod en kun je jezelf in het bod vinden? Dan is veilig en snel je motor verkopen via OSW een volgende stap. Wij regelen alles voor je en je bent binnen een paar muisklikken overal vanaf. Je hoeft geen advertenties te plaatsen en beheren, geen onrealistische biedingen en ook geen proefritten die nergens toe leiden. Stel je voor wat je allemaal met de tijd en energie kunt doen die overblijft.

Wij onderhandelen voor de beste prijs en een eerlijk bod. Als je akkoord gaat, handelen wij alles netjes voor je af. Je motor wordt kosteloos opgehaald, direct betaald en gevrijwaard.

Vrijblijvend en gratis bod van OSW

Doe hier de kenteken check motor zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Wij voeren onderhandelingen en gaan daarbij voor het beste bod en een eerlijke prijs! Meld je motor aan en start met het berekenen van de dagwaarde. Of je nou je motor wilt verkopen of gewoon wilt kijken wat je motor zou kunnen opleveren, bij OSW zit je goed! Ruim 190.000 mensen gingen je voor. Ontdek het zelf, absoluut vrijblijvend en geheel gratis.

De juiste keuze

Heb je een motor te koop en geen zin in gedoe? Wil je een vlotte en eerlijke afhandeling, waarbij je altijd het laatste woord over de verkoop van je motor behoudt? Wil je veilig en snel je motorfiets of motor verkopen, en dat voor een goede en eerlijke prijs? Dan zit je goed bij OSW, want dat is precies wat wij voor je regelen. Op geheel transparante en accurate wijze. Ruim 5000 mensen gingen je voor en wij krijgen gemiddeld 4,5 van de 5 sterren als waardering van onze klanten! Service en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Ontdek het zelf!

Bij OSW gaat de verkoop van je motor zonder risico

Bij ons hoef je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is je motor aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over je motorfiets. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de motor ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je motor geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de motor opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor je motorfiets heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je motor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je motor nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je je motor makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de motorfiets verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.