Je Motor verkopen

Vrijblijvend een bod op jouw motor

Kies het merk van je motor

Gratis je motor verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5132 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je motor verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je motor binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je motor aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je motor voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je motor zonder gedoe

Blij met het bod? Je motor wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Motor verkopen

Motor inkoop

Denk je erover na om je motor te verkopen aan motor opkopers? Dit is zeker een overweging waard. Je motor particulier verkopen gaat namelijk niet altijd zonder horten of stoten. OSW beschikt over een groot landelijk inkoopnetwerk. OSW geeft je dus landelijk bereik en gaat in onderhandeling met de motor opkopers, voor het beste bod. Mocht je akkoord zijn en tot verkoop van je motor willen overgaan, regelen wij ook dit voor je. Wij hebben een landelijke ophaalservice en ruim 5000 tevreden motor verkopers gingen je voor.

Meld je motor nu aan!

De motor inkopers van OSW

De RDW erkende bedrijven waar wij mee samenwerken kopen motoren op door heel het land. De aangesloten partijen waar wij mee samenwerken hebben jarenlange ervaring in de motor inkoop. Als je eenmaal akkoord gaat met een vrijblijvend bod, vinden er geen vervelende onderhandelingen meer plaats. De verkoop van je motor is zeker en wordt snel, transparant afgehandeld. Geen onnodige proefritten, afspraken en gesprekken heen en weer. Gewoon snel en zonder zorgen, met de waardigheid die je motor verdient. Dus of je nu een Honda motor, Triumph motor, Ducati motor of Suzuki motor aan inkopers wilt verkopen, wij regelen het voor je!

De voordelen van motor verkoop aan inkopers

Als je je motor particulier verkoopt is het niet zo dat dit onder de streep meer oplevert. Ja, in veel gevallen meer frustratie en meer tijd en moeite. Ook de motor opkopers zelf kopen liever via bemiddeling vanuit een erkende relatie in. Alles bij elkaar opgeteld weet je zeker dat je goed zit bij OSW. Wij controleren de partners waarmee we samenwerken regelmatig. Dus zie je door de koekblikken de motoren niet meer inzake je motor verkoop? Laat ons helpen, dat is waar wij goed in zijn.

Motor opkopers en afhandeling

Bij verkoop aan onze inkopers, wordt je motor thuis opgehaald, de RDW vrijwaring ter plekke geregeld en heb je het geld, voordat je motor wordt meegenomen, al op je rekening staan. Stelt je eens voor, zonder gedoe, een gratis en vrijblijvend bod binnen 24 uur. Alles wat je hoeft te doen is akkoord gaan met de beste prijs, als je de verkoop wilt doorzetten. Wil je dat toch liever niet, dan zit je helemaal nergens aan vast. Bekijk als je nog vragen hebt, ook eens onze veelgestelde vragen.

OSW staat in de startblokken om je professioneel en efficiënt van dienst te zijn

Geen diefstal of onrealistische biedingen, geen fraude of talloze kopers aan de deur. Met de motor inkoop service van OSW verkoopt je je motor zonder gedoe en wordt alles snel, goed en transparant voor je geregeld. Het opvragen van een prijs bij onze inkopers is absoluut vrijblijvend en gratis, ook bij verkoop. Aanmelden is gemakkelijk, ons team van specialisten gaat meteen voor je aan de slag. Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4, ontdek het zelf!

Bij OSW gaat de verkoop van je motor zonder risico

Bij ons hoeft je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is je motor aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over je motorfiets. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de motor ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je motor geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de motor opgehaald en gevrijwaard. je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor je motorfiets hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je motor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je motor nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je je motor makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de motorfiets verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.