Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Uw Motor verkopen

Vrijblijvend een bod op uw motor

Vul het kenteken in

Kies het merk van je motor

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.4 uit 4317 beoordelingen Klantenvertellen
Golf
Golf blauw

Eenvoudig je motor verkopen via OSW?

In slechts 3 stappen geregeld!
Hoe werkt het 1
1. Vul je gegevens in
Meld je motor binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2
2. Wij gaan aan de slag
Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3
3. Sluit de deal
Je motor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Motor verkopen

Motor inkoop

Denkt u erover na om uw motor te verkopen aan motor opkopers? Dit is zeker een overweging waard. Uw motor particulier verkopen gaat namelijk niet altijd zonder horten of stoten. OSW beschikt over een groot landelijk inkoopnetwerk. OSW geeft u dus landelijk bereik en gaat in onderhandeling met de motor opkopers, voor het beste bod. Mocht u akkoord zijn en tot verkoop van uw motor willen overgaan, regelen wij ook dit voor u. Wij hebben een landelijke ophaalservice en ruim 5000 tevreden motor verkopers gingen u voor.

Meld uw motor nu aan!

De motor inkopers van OSW

De RDW erkende bedrijven waar wij mee samenwerken kopen motoren op door heel het land. De aangesloten partijen waar wij mee samenwerken hebben jarenlange ervaring in de motor inkoop. Als u eenmaal akkoord gaat met een vrijblijvend bod, vinden er geen vervelende onderhandelingen meer plaats. De verkoop van uw motor is zeker en wordt snel, transparant afgehandeld. Geen onnodige proefritten, afspraken en gesprekken heen en weer. Gewoon snel en zonder zorgen, met de waardigheid die uw motor verdient. Dus of u nu een Honda motor, Triumph motor, Ducati motor of Suzuki motor aan inkopers wilt verkopen, wij regelen het voor u!

De voordelen van motor verkoop aan inkopers

Als u uw motor particulier verkoopt is het niet zo dat dit onder de streep meer oplevert. Ja, in veel gevallen meer frustratie en meer tijd en moeite. Ook de motor opkopers zelf kopen liever via bemiddeling vanuit een erkende relatie in. Alles bij elkaar opgeteld weet u zeker dat u goed zit bij OSW. Wij controleren de partners waarmee we samenwerken regelmatig. Dus ziet u door de koekblikken de motoren niet meer inzake uw motor verkoop? Laat ons helpen, dat is waar wij goed in zijn.

Motor opkopers en afhandeling

Bij verkoop aan onze inkopers, wordt u motor thuis opgehaald, de RDW vrijwaring ter plekke geregeld en heeft u het geld, voordat uw motor wordt meegenomen, al op uw rekening staan. Stelt u eens voor, zonder gedoe, een gratis en vrijblijvend bod binnen 24 uur. Alles wat u hoeft te doen is akkoord gaan met de beste prijs, als u de verkoop wilt doorzetten. Wilt u dat toch liever niet, dan zit u helemaal nergens aan vast. Bekijk als u nog vragen heeft, ook eens onze veelgestelde vragen.

OSW staat in de startblokken om u professioneel en efficiënt van dienst te zijn

Geen diefstal of onrealistische biedingen, geen fraude of talloze kopers aan de deur. Met de motor inkoop service van OSW verkoopt u uw motor zonder gedoe en wordt alles snel, goed en transparant voor u geregeld. Het opvragen van een prijs bij onze inkopers is absoluut vrijblijvend en gratis, ook bij verkoop. Aanmelden is gemakkelijk, ons team van specialisten gaat meteen voor u aan de slag. Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7, ontdek het zelf!

Bij OSW gaat de verkoop van uw motor zonder risico

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw motor aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw motorfiets. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de motor ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw motor geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de motor opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw motorfiets heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw motor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw motor nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw motor makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de motorfiets verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.