Uw Sloopcaravan verkopen

Vrijblijvend een bod op uw sloopcaravan

Kies het merk van je caravan

Gratis je caravan verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5362 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je caravan verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je caravan binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je caravan aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je caravan voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je caravan zonder gedoe

Blij met het bod? Je caravan wordt gratis door ons opgehaald en betaald. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Caravan verkopen

Zorgeloos uw sloop caravan verkopen

Heeft u een caravan staan die rijp is voor de sloop waar u graag vanaf wilt? Dat treft, dit is namelijk onze expertise! Binnen een paar simpele stappen kun u uw schade caravan aanmelden, dan regelen wij de rest. Uiteraard alleen met jouw finale goedkeuring. Het aanmelden van uw schade caravan is gratis en echt zo gepiept. Aanmelden op onze website verplicht u niet tot verkoop en is geheel vrijblijvend. Meld uw sloop caravan nu aan en ontvang binnen 2 uur een realistisch en vrijblijvend bod.

Meld uw sloop caravan nu aan!

Sloop caravan aanmelden

Als u van uw sloop caravan af wilt voor een eerlijke prijs, kunt u dat via ons snel en makkelijk regelen. Of laten regelen, beter gezegd. Het enige wat u hoeft te doen, is uw caravan met schade aanmelden, achteroverleunen en wij doen de rest. Wij werken samen met erkende caravan inkopers door heel het land en gaan in onderhandeling voor het hoogste bod. Wij zijn transparant in onze werkwijze en geven te allen tijde graag nadere toelichting.

Gratis ophaalservice in heel Nederland

Staat er een caravan met schade in de weg en wilt u deze graag laten ophalen? Dan ben u bij OSW zeker aan het juiste adres! Wat jouw adres is, of waar de sloop caravan staat maakt daarbij helemaal niet uit. Wij hebben een landelijke ophaalservice met gratis afvoer en komen jouw oude caravan door heel Nederland gratis ophalen. De bedrijven waarmee wij samen werken zijn RDW erkend en werken met meerdere banken samen. Zo heeft u het afgesproken bedrag op uw rekening staan, voordat we uw sloop caravan wegslepen.

Haal het maximale uit uw sloop caravan

Er zullen genoeg mensen zijn die als hobby caravan sloop onderdelen zoeken. Ook een manier om uw caravan beetje bij beetje te verkopen. Het kan dan alleen wel even duren voordat de schade caravan in zijn geheel uit uw garage verdwenen is. Stel u voor hoe het fijn het zou zijn als u in één keer van uw sloop caravan af bent. Voor een goede prijs en zonder vervelende onderhandelingen, gedoe achteraf en een hoop papierwerk. Precies dat kan dus gewoon: veilig en vertrouwd, met behulp van OSW.

Naar de caravansloperij!

Soms moeten we er gewoon aan toegeven en dingen loslaten. Sloopcaravans zijn vaak niet meer veel waard en de rompslomp die komt kijken bij het wegbrengen van zo'n caravan en alles eromheen, weegt vaak niet op tegen de tijd en kosten die u eraan kwijt bent. De caravan inkopers waar wij mee samenwerken regelen de RDW vrijwaring van uw sloop caravan ter plekke, u bent dus echt meteen overal vanaf. Als het dan toch moet, dan maar zo, toch? Ontdek zelf het gemak van uw sloop caravan verkopen via OSW, ruim 5000 tevreden klanten gingen u voor.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw sloop caravan aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw sloop caravan. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de sloop caravan ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw caravan geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de sloop caravan opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw sloop caravan heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw sloop caravan wordt opgehaald en betaald
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw schade caravan nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw sloop caravan makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de caravanverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.