Je Caravan verkopen aan opkopers

Vrijblijvend een bod op jouw caravan

Kies het merk van je caravan

Gratis je caravan verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5362 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je caravan verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je caravan binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je caravan aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je caravan voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je caravan zonder gedoe

Blij met het bod? Je caravan wordt gratis door ons opgehaald en betaald. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Caravan verkopen

Eenvoudig, veilig en snel je caravan verkopen

Het verkopen van je caravan aan een opkoper kan heel wat gedoe opleveren. Wij van OSW nemen al deze zorgen graag voor je uit handen. Aanmelden doe je binnen 5 minuten en binnen 24 uur doen wij je een vrijblijvend en serieus bod. Wij hebben een groot netwerk met potentiële kopers. Onze verkoopservice is snel, gemakkelijk en gratis zodat je je caravan eenvoudig en snel hebt verkocht. Verkoop je voertuig zorgeloos, via OSW.nl.

Meld je caravan nu aan!

Caravan opkoper

Een caravan particulier verkopen heeft nogal wat voeten in de aarde. Om te beginnen omdat de waarde van je caravan afhangt van veel verschillende factoren en omdat mensen een dergelijke lange termijn investering liever zien komen met een bepaalde garantie. Een caravan opkoper kunt je in dit geval heel veel moeite besparen.

Een caravan opkoper kan je caravan snel overnemen

Het feit dat een caravan opkoper je caravan snel kan overnemen is iets wat het verschil in prijs van een particuliere verkoop en de prijs welke bij inkoop geboden wordt al grotendeels zal overbruggen. Dit maakt het verschil in prijs feitelijk gezien minimaal. Ook zorgt een opkoper ervoor dat veel van de bijkomende rompslomp (zoals vrijwaring e.d.) uit handen genomen wordt.

Caravan inruilen bespaart moeite

Veel mensen zijn terughoudend in het contact opnemen met een caravan opkoper. Een veelgehoord misverstand is dat een inkoper voor grotere bedrijven ervoor zal zorgen dat je veel geld in gaat leveren op je caravan. Echter bespaar je op deze manier van verkopen tevens weer op kosten waar je normaliter niet op had gerekend. Denk aan extra stallingskosten, bijvoorbeeld. Voor wanneer de verkoop niet zo snel gaat als je in gedachten had. En ook de advertentiekosten en geld wat je steekt in tussentijds onderhoud.

OSW regelt het voor je!

Wanneer je je caravan besluit te verkopen via OSW.nl. Dan zorgen wij voor het contact met de juiste, erkende caravan opkoper. Het enige wat je hoeft te doen is je caravan gratis aanmelden op onze website en binnen 24 uur ontvangt je een eerlijk en vrijblijvend bod.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is je caravan aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over je kampeerwagen. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de caravan ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je caravan geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en je beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de caravan opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor je caravan heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • je caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je caravan nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je je caravan makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de caravan verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.