Wat is je Caravan waard?

Vrijblijvend een waardebepaling

Kies het merk van je caravan

Gratis je caravan verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5050 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je caravan verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je caravan binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je caravan aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je caravan voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je caravan zonder gedoe

Blij met het bod? Je caravan wordt door ons opgehaald en betaald. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Caravan verkopen

Caravan waardebepaling

Wij hebben inmiddels meer dan 100.000 caravans getaxeerd. Samen met de bij ons aangesloten caravan bedrijven kunnen wij je caravan taxeren. Zodra je je caravan bij ons aanmeldt gaat een medewerker van ons voor je aan de slag. Hij zal contact met je opnemen en de caravan volledig met je doornemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade gerelateerde vragen. Zodra dit voor ons volledig helder is, gaan wij contact opnemen met de bij ons aangesloten caravan bedrijven die veel kennis hebben van het merk en type dat je bij ons aanmeldt. Wij zullen altijd meerdere partners benaderen om er zeker van te zijn dat wij uw caravan op de juiste waarde schatten. De waarde van je caravan wordt onder andere bepaald door het merk, type, bouwjaar en de staat van de caravan.

Meld je caravan nu aan!

Wij taxeren ook schade caravans!

Ook schade caravans kunnen wij taxeren en eventueel inkopen. heeft je caravan hagel- of vochtschade? Geen probleem. Onze waardebepaling is tevens het bedrag dat wij je kunnen bieden. Kies je er na de taxatie voor om je caravan te verkopen? Wij kunnen dat zorgeloos voor je verzorgen.

Zorgeloos verkopen doet je via OSW

Je wilt van je voertuig af, maar je hebt geen enkel idee waar je moet beginnen. Eén ding weet je wel zeker: je hebt geen zin in gedoe, de verkoop moet zo snel mogelijk rond zijn en dat allemaal voor een eerlijke prijs. Wanneer je je voertuig besluit te verkopen via OSW, nemen wij al deze zorgen direct voor je uit handen. Je meldt het voertuig vrijblijvend aan door het aanmeldformulier in te vullen, en wij regelen de rest.

Meld je caravan binnen 5 minuten aan en ontvang snel een vrijblijvend bod. Je verkoopt je occasion zorgeloos en snel via OSW.nl

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft je uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is je caravan aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over je kampeerwagen. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de camper ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je camper geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de caravan opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor je caravan hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je caravan nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt je je caravan makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de caravan verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.