Je Caravan in Frankrijk Verkopen?

Vrijblijvend bod op je Caravan van een Nederlands bedrijf

Kies het merk van je caravan

Gratis je caravan verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5362 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je caravan verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je caravan binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je caravan aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je caravan voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je caravan zonder gedoe

Blij met het bod? Je caravan wordt gratis door ons opgehaald en betaald. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Uw Caravan in Frankrijk verkopen

Je caravan in Frankrijk verkopen aan een Nederlands bedrijf?

Kamperen in Frankrijk, wie wil dat nou niet? Wij van OSW weten hoe heerlijk het vertoeven is aan de Franse Rivièra. Ieder jaar heen en weer rijden met de caravan is wel iets teveel van het goede. Dus, je hebt een Franse caravanstalling waarvandaan je caravan ieder jaar naar de camping gereden wordt. Nu is het moment aangebroken dat je de caravan wilt verkopen. Maar hoe regel je dit? De caravan staat immers in het buitenland. Bij ons kunt je de caravan binnen 5 minuten aanmelden. Binnen 24 uur doen wij je een serieus en vrijblijvend bod. Tevreden met het bod? Dan komt een RDW-erkend Nederlands bedrijf je caravan in Frankrijk ophalen!

Meld je caravan nu aan!

Een caravan die in het buitenland staat verkopen

Het verkopen van je caravan in het buitenland kan lastig zijn. Wellicht ben je de taal niet machtig, heb je geen idee van de buitenlandse protocollen en is het lastig onderhandelen. Wij zorgen ervoor dat een Nederlandse caravan dealer je caravan opkoopt. Zij halen de caravan in Frankrijk op en regelen ook nog eens de vrijwaring voor je. Kortom, een zorgeloze verkoop van A tot Z.

Ophaalservice, ook in het buitenland

Wij weten als geen ander dat het veel moeite kost om een caravan in Frankrijk te krijgen. Om je de moeite te besparen om de caravan weer naar Nederland te brengen, laten we de opkoper gewoon naar Frankrijk komen! Hoe kan dat rendabel zijn voor de opkoper, vraag je je wellicht af? Rondvraag bij onze dealers leert ons dat zij ook bereid zijn om caravans op te halen in Frankrijk. Ook de bijkomende rompslomp zoals vrijwaring wordt geregeld door de opkoper. Deze voordelen wegen op tegen de handelsprijs die je kunt krijgen voor je caravan. Aangezien wij uitsluitend met erkende caravan dealers werken kunnen wij geen particuliere prijzen bieden.

Geen last van de taalbarrière

Wij begrijpen dat je terughoudend bent om je caravan te verkopen in Frankrijk. De taalbarrière maakt het er niet makkelijker op om je caravan in het buitenland te verkopen. Onze oplossing? De Nederlandse opkoper naar je caravan toe laten komen. Op deze manier geniet je van onze Nederlandse service, en dat in het buitenland!

OSW regelt het voor je!

Wanneer je besluit om je Caravan te verkopen aan OSW, dan zorgen wij voor het contact, de onderhandelingen, en afwikkeling met een erkende caravan opkoper. Wij zijn al bijna 10 jaar actief in Nederland. In die tijd hebben wij een goede relatie opgebouwd met onze caravan opkopers. Wij weten dus ook precies welke opkoper mogelijk interesse heeft in je caravan. Het enige wat je hoeft te doen is je caravan gratis aanmelden op onze website. Wij zorgen vervolgens voor een zorgeloze verkoop.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over de verkoop van de caravan in Frankrijk. Het enige wat je hoeft te doen is je caravan aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over je kampeerwagen. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de caravan ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je caravan geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de caravan opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor je caravan hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Ophaalservice in Frankrijk
Meld je caravan nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je je caravan uit Frankrijk makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de caravan verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.