Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Wat is uw Caravan waard?

Vrijblijvend een dagwaarde

Kies het merk van je caravan

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.4 uit 4317 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Eenvoudig je caravan verkopen via OSW?

In slechts 3 stappen geregeld!
Hoe werkt het 1
1. Vul je gegevens in
Meld je caravan binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2
2. Wij gaan aan de slag
Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3
3. Sluit de deal
Je caravan wordt opgehaald en betaald. Je wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Caravan verkopen

De dagwaarde van uw caravan

U kan het moment dat u besloot om een caravan te kopen, waarschijnlijk nog gemakkelijk voor de geest halen. Net zoals u waarschijnlijk nog heel goed weet wat uw caravan heeft gekost. Maar naar verloop van tijd is de dagwaarde van een caravan nou eenmaal verschillend ten opzichte van de aanschafprijs. Hoe groot dit verschil uiteindelijk zou zijn, hangt af van verschillende dingen. Zoals het merk, bouwjaar en de huidige staat. Bij ons kunt u uw caravan vrijblijvend aanmelden voor een dagwaarde check.

Meld uw caravan nu aan!

Dagwaarde bepalen

Het kan dus best lastig zijn om zelf de dagwaarde van een caravan te bepalen. Veelal heeft u enige kennis van zaken nodig om tot een realistische prijs te komen en dan nog is het maar de vraag of kopers dit bedrag ervoor willen geven. Zeker als het gaat om een particuliere verkoop en om het feit dat een caravan wordt gezien als een investering voor de lange termijn.
Tenslotte zal deze toch echt dienst moeten doen voor jarenlang, onbezorgd vakantieplezier.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij OSW nemen wij de bovenstaande dingen voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is de caravan aanmelden op onze website. Iets wat binnen vijf minuten gepiept kan zijn en niet geheel onbelangrijk: helemaal gratis is.

Na aanmelding neemt een van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar eventuele, mee te verkopen extra's, zoals: een voortent, meubilair, of een fietsenrek.
Uiteindelijk is het ons doel om de omschrijving zo gedetailleerd mogelijk te maken, zodat u een zo eerlijk mogelijke prijs ontvangt.

Na plaatsing kunnen opkopers een bod doen. Ook wij zoeken naar geïnteresseerde caravan opkopers.
Het hoogste bod leggen wij aan u voor en of u dit bod uiteindelijk accepteert is helemaal aan uzelf, want dit bod is namelijk geheel vrijblijvend.
En bovenal: bespaart u door middel van deze snelle verkoop aanzienlijk op tijd, moeite en geld.

Gratis dagwaarde check

Wanneer u uw gebruikte caravan besluit te verkopen via onze website dan bepalen wij, kosteloos, de dagwaarde van uw caravan. Dit aan de hand van de gegevens die bekend zijn en de informatie die u ons kunt geven. Zo komen wij altijd tot een eerlijke prijs en komt u gemakkelijk in contact met serieuze, erkende kopers.

Dus meld uw occasion vandaag nog aan op osw.nl en ontvang ook binnen een dag een goede prijs voor uw caravan.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw caravan aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw kampeerwagen. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de camper ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw camper geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de caravan opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw caravan heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw caravan nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw caravan makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de caravan verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.