Wat is jouw Caravan waard?

Vrijblijvend een dagwaarde

Kies het merk van je caravan

Gratis je caravan verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5225 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je caravan verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je caravan binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je caravan aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je caravan voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je caravan zonder gedoe

Blij met het bod? Je caravan wordt door ons opgehaald en betaald. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Caravan verkopen

De dagwaarde van je caravan

Je kan het moment dat je besloot om een caravan te kopen, waarschijnlijk nog gemakkelijk voor de geest halen. Net zoals je waarschijnlijk nog heel goed weet wat je caravan heeft gekost. Maar naar verloop van tijd is de dagwaarde van een caravan nou eenmaal verschillend ten opzichte van de aanschafprijs. Hoe groot dit verschil uiteindelijk zou zijn, hangt af van verschillende dingen. Zoals het merk, bouwjaar en de huidige staat. Bij ons kun je je caravan vrijblijvend aanmelden voor een dagwaarde check.

Meld je caravan nu aan!

Dagwaarde bepalen

Het kan dus best lastig zijn om zelf de dagwaarde van een caravan te bepalen. Veelal heb je enige kennis van zaken nodig om tot een realistische prijs te komen en dan nog is het maar de vraag of kopers dit bedrag ervoor willen geven. Zeker als het gaat om een particuliere verkoop en om het feit dat een caravan wordt gezien als een investering voor de lange termijn.
Tenslotte zal deze toch echt dienst moeten doen voor jarenlang, onbezorgd vakantieplezier.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij OSW nemen wij de bovenstaande dingen voor je uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is de caravan aanmelden op onze website. Iets wat binnen vijf minuten gepiept kan zijn en niet geheel onbelangrijk: helemaal gratis is.

Na aanmelding neemt een van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar eventuele, mee te verkopen extra's, zoals: een voortent, meubilair, of een fietsenrek.
Uiteindelijk is het ons doel om de omschrijving zo gedetailleerd mogelijk te maken, zodat je een zo eerlijk mogelijke prijs ontvangt.

Na plaatsing kunnen opkopers een bod doen. Ook wij zoeken naar geïnteresseerde caravan opkopers.
Het hoogste bod leggen wij aan je voor en of je dit bod uiteindelijk accepteert is helemaal aan jezelf, want dit bod is namelijk geheel vrijblijvend.
En bovenal: bespaar je door middel van deze snelle verkoop aanzienlijk op tijd, moeite en geld.

Gratis dagwaarde check

Wanneer je je gebruikte caravan besluit te verkopen via onze website dan bepalen wij, kosteloos, de dagwaarde van je caravan. Dit aan de hand van de gegevens die bekend zijn en de informatie die je ons kunt geven. Zo komen wij altijd tot een eerlijke prijs en komt je gemakkelijk in contact met serieuze, erkende kopers.

Dus meld je occasion vandaag nog aan op osw.nl en ontvang ook binnen een dag een goede prijs voor je caravan.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is je caravan aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over je kampeerwagen. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de camper ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je camper geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de caravan opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor je caravan hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor je
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je caravan nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt je je caravan makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de caravan verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.