Uw Caravan in Italiƫ Verkopen?

Vrijblijvend bod op uw Caravan van een Nederlands bedrijf

Kies het merk van uw caravan

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 8,9 uit 3103 beoordelingen

Verkopen via OSW? Supersimpel!

Hoe werkt het 1

1. Vul de gegevens in

Meld uw caravan binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan aan de slag

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Sluit de deal

Uw caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Uw Caravan in Italië verkopen

Uw caravan in Italië verkopen aan een Nederlands bedrijf?

Kamperen in Italië, wie wil dat nou niet? Wij van OSW weten hoe heerlijk het vertoeven is aan de Italiaanse kust in Toscane of in Brescia bij het Gardameer. Ieder jaar heen en weer rijden met de caravan is wel iets teveel van het goede. Dus, u heeft een Italiaanse caravanstalling waarvandaan uw caravan ieder jaar naar de camping gereden wordt. Nu is het moment aangebroken dat u de caravan wilt verkopen. Maar hoe regelt u dit? De caravan staat immers in het buitenland. Bij ons kunt u de caravan binnen 5 minuten aanmelden. Binnen 24 uur doen wij u een serieus en vrijblijvend bod. Tevreden met het bod? Dan komt een RDW-erkend Nederlands bedrijf uw caravan in Italië ophalen!

Meld uw caravan nu aan!

Een caravan die in het buitenland staat verkopen

Het verkopen van uw caravan in het buitenland kan lastig zijn. Wellicht bent u de taal niet machtig, heeft u geen idee van de buitenlandse protocollen en is het lastig onderhandelen. Wij zorgen ervoor dat een Nederlandse caravan dealer uw caravan opkoopt. Zij halen de caravan in Italië op en regelen ook nog eens de vrijwaring voor u. Kortom, een zorgeloze verkoop van A tot Z.

Ophaalservice, ook in het buitenland

Wij weten als geen ander dat het veel moeite kost om een caravan in Italië te krijgen. Om u de moeite te besparen om de caravan weer naar Nederland te brengen, laten we de opkoper gewoon naar Italië komen! Hoe kan dat rendabel zijn voor de opkoper, vraagt u zich wellicht af? Rondvraag bij onze dealers leert ons dat zij ook bereid zijn om caravans op te halen in Italië. Ook de bijkomende rompslomp zoals vrijwaring wordt geregeld door de opkoper. Deze voordelen wegen op tegen de handelsprijs die u kunt krijgen voor uw caravan. Aangezien wij uitsluitend met erkende caravan dealers werken kunnen wij geen particuliere prijzen bieden.

Geen last van de taalbarrière

Wij begrijpen dat u terughoudend bent om uw caravan te verkopen in Italië. De taalbarrière maakt het er niet makkelijker op om uw caravan in het buitenland te verkopen. Onze oplossing? De Nederlandse opkoper naar uw caravan toe laten komen. Op deze manier geniet u van onze Nederlandse service, en dat in het buitenland!

OSW regelt het voor u!

Wanneer u besluit om uw Caravan te verkopen aan OSW, dan zorgen wij voor het contact, de onderhandelingen, en afwikkeling met een erkende caravan opkoper. Wij zijn al bijna 10 jaar actief in Nederland. In die tijd hebben wij een goede relatie opgebouwd met onze caravan opkopers. Wij weten dus ook precies welke opkoper mogelijk interesse heeft in uw caravan. Het enige wat u hoeft te doen is uw caravan gratis aanmelden op onze website. Wij zorgen vervolgens voor een zorgeloze verkoop.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkoop van de caravan in Italië. Het enige wat u hoeft te doen is uw caravan aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw kampeerwagen. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de caravan ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw caravan geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de caravan opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw caravan heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Ophaalservice in Italië
Meld uw caravan nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw caravan uit Italië makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de caravan verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.