Uw Caravan verkopen

Vrijblijvend een bod op uw caravan

Kies het merk van uw caravan

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.4 uit 4213 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?

In slechts 3 stappen geregeld!
Hoe werkt het 1
1. Vul uw gegevens in
Meld uw caravan binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2
2. Wij gaan aan de slag
U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3
3. Sluit de deal
Uw caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Caravan verkopen

Eenvoudig, veilig en snel uw caravan inruilen

Het inruilen van uw caravan kan heel wat gedoe opleveren. Wij van OSW nemen al deze zorgen graag voor u uit handen. Aanmelden doet u binnen 5 minuten en binnen 24 uur doen wij u een vrijblijvend en serieus bod. Wij hebben een groot netwerk met potentiële kopers. Onze verkoopservice is snel, gemakkelijk en gratis zodat u uw caravan eenvoudig en snel heeft ingeruild. Verkoop uw voertuig zorgeloos, via OSW.nl.

Meld uw caravan nu aan!

Caravan inruilen

Een caravan particulier verkopen heeft nogal wat voeten in de aarde. Om te beginnen omdat de waarde van uw caravan afhangt van veel verschillende factoren en omdat mensen een dergelijke lange termijn investering liever zien komen met een bepaalde garantie. Een caravan opkoper kunt u in dit geval heel veel moeite besparen.

Een caravan opkoper kan uw caravan snel overnemen

Het feit dat een caravan opkoper uw caravan snel kan overnemen is iets wat het verschil in prijs van een particuliere verkoop en de prijs welke bij inkoop geboden wordt al grotendeels zal overbruggen. Dit maakt het verschil in prijs feitelijk gezien minimaal. Ook zorgt een opkoper ervoor dat veel van de bijkomende rompslomp (zoals vrijwaring e.d.) uit handen genomen wordt.

Caravan inruilen bespaart moeite

Veel mensen zijn terughoudend in het contact opnemen met een caravan opkoper. Een veelgehoord misverstand is dat een inkoper voor grotere bedrijven ervoor zal zorgen dat u veel geld in gaat leveren op uw caravan. Echter bespaart u op deze manier van verkopen tevens weer op kosten waar u normaliter niet op had gerekend. Denk aan extra stallingskosten, bijvoorbeeld. Voor wanneer de verkoop niet zo snel gaat als u in gedachten had. En ook de advertentiekosten en geld wat u steekt in tussentijds onderhoud.

OSW regelt het voor u!

Wanneer u uw caravan besluit te verkopen via OSW.nl. Dan zorgen wij voor het contact met de juiste, erkende caravan opkoper. Het enige wat u hoeft te doen is uw caravan gratis aanmelden op onze website en binnen 24 uur ontvangt u een eerlijk en vrijblijvend bod.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw caravan aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw kampeerwagen. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de caravan ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw caravan geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de caravan opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw caravan heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw caravan nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw caravan makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de caravan verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.