Auto verkopen
Zorgeloos en snel
  • COVID-19 update Ondanks de aangescherpte maatregelen, kun je gebruik blijven maken van onze dienstverlening. Meer informatie
  • Binnen 5 minuten aangemeld
  • Ontvang een vrijblijvend bod
  • Makkelijk en snel
  • Vragen of direct hulp 030-7601016
  • 100% gratis, veilig en vrijblijvend

Gemiddeld een 8,8 uit 2196 beoordelingen

Hoe werkt het

Aanmelden stap 1
Meld je auto aan
Meld je auto binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Aanmelden stap 2
Wij gaan aan de slag
Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Aanmelden stap 3
Kies voor gemak
Je auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?

Auto verkoop sites

Menig mens denkt bij een auto verkoopsite als eerste aan een websites zoals Marktplaats.

Niet zonder reden, want als het aankomt op advertentiesites, dan is Marktplaats de website met de meeste gebruikers. Maar ook pagina's zoals Speurders, of Tweedehands.nl zijn pagina's waar auto's worden verkocht. Dit zijn echter websites waar men een auto particulier kan verkopen. Soms met alle ongemakken van dien.</p.

Onzinbiedingen, louche figuren aan de deur, proefritten en eigenlijk vooral een hoop gedoe. Menig autoverkoper komt jammer genoeg, tijdens een particuliere verkoop, vaak bedrogen uit. Net zoals een auto kopen op deze manier nog te vaak voor teleurstellingen zorgt.

Deze problemen zijn echter niet te wijten aan de auto verkoopsites Maar aan het feit dat de meeste mensen over te weinig 'know how' beschikken om correct in te schatten hoeveel een auto moet opleveren en mag kosten. En hier wordt helaas nog veel te vaak misbruik van gemaakt.

Moet ik alle auto verkoopsites zijn dan vermijden?

Daar kunnen wij heel kort over zijn: Nee!
Er zijn namelijk genoeg auto verkoopsites die je graag een 'handje helpen' met de ver-, of aankoop van een auto. Anoniem, veilig en snel! Als bemiddelaar tussen jou en auto opkopers.

Bij OSW meldt je jouw auto binnen vijf minuten aan. Als je auto is goedgekeurd door één van onze medewerkers. Dan kunnen de aangesloten, erkende auto inkopers bieden op het voertuig. Dit bod accepteer jij, als verkoper, met slechts één druk op de knop. Daarnaast rekenen wij geen kosten voor het gebruik van onze diensten.