Uw Auto verkopen

Vrijblijvend een bod op uw auto

Vul het kenteken in

Kies het merk van uw auto

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 8,9 uit 3103 beoordelingen


Verkopen via OSW? Supersimpel!

Hoe werkt het 1

1. Vul de gegevens in

Meld uw auto binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan aan de slag

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Sluit de deal

Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Auto verkopen

Auto verkoop sites

Menig mens denkt bij een auto verkoopsite als eerste aan een website zoals Marktplaats.

Niet zonder reden, want als het aankomt op advertentiesites, dan is Marktplaats de website met de meeste gebruikers. Maar ook pagina's zoals Autotrack, of Autoscout24 zijn pagina's waar auto's worden verkocht. Dit zijn echter websites waar men een auto particulier kan verkopen. Soms met alle ongemakken van dien.

Onzinbiedingen, louche figuren aan de deur, proefritten en eigenlijk vooral een hoop gedoe. Menig autoverkoper komt jammer genoeg, tijdens een particuliere verkoop, vaak bedrogen uit. Net zoals een auto kopen op deze manier nog te vaak voor teleurstellingen zorgt.

Deze problemen zijn echter niet te wijten aan de auto verkoop sites, maar aan het feit dat de meeste mensen over te weinig 'know how' beschikken om correct in te schatten hoeveel een auto moet opleveren en mag kosten. En hier wordt helaas nog veel te vaak misbruik van gemaakt.

Meld uw auto nu aan!

Moet ik alle auto verkoop sites mijden?

Daar kunnen wij heel kort over zijn: nee!

Er zijn namelijk genoeg auto verkoop sites die u graag een 'handje helpen' met de ver- of aankoop van een auto. Anoniem, veilig en snel! Als bemiddelaar tussen u en auto opkopers.

Bij OSW meldt u uw auto binnen vijf minuten aan. Als uw auto is goedgekeurd door één van onze medewerkers, dan kunnen de aangesloten en erkende auto inkopers bieden op het voertuig. Dit bod accepteert u, als verkoper, met slechts één druk op de knop. Daarnaast rekenen wij geen kosten voor het gebruik van onze diensten. Voor u als particulier is deze dienstverlening geheel gratis.

Online aanmelden

Snel en gemakkelijk verkocht

De waarheid is dat het niet uitmaakt waarom u besluit om een auto weg te doen. En in het gros van de gevallen is een auto verkopen zo lastig niet. Belangrijker is dat u er snel vanaf komt, een eerlijke prijs voor uw auto ontvangt en niet te veel hinder ondervindt tijdens het verkoopproces.

Hoe werkt het?

Een van de meest bekende manieren om een auto te verkopen is door middel van een advertentie op websites zoals Marktplaats of Autotrack. Ook social media wordt steeds vaker ingezet als verkoopkanaal. Bij OSW plaatst u uw voertuig binnen 5 minuten. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Wij geven u het hoogst gekregen bod. U bepaalt zelf of u hiermee akkoord gaat.

Nadelen van particulier verkopen

Het schrijven van een goede, aantrekkelijke advertentie kost tijd. Een advertentie plaatsen, of op de juiste manier onder de aandacht brengen kost in de meeste gevallen geld.

En dan zijn er nog de praktische ongemakkelijkheden, zoals: eindeloze proefritjes, onzin biedingen en papieren rompslomp om een particuliere verkoop zo probleemloos mogelijk te laten verlopen.

Ook helpen wij u bij het maken van de juiste foto's zodat uw voertuig op de beste manier onder de aandacht wordt gebracht. Bekijk ook onze verkooptips

Een occasion verkopen is zo makkelijk niet

De meeste mensen zijn nog in de veronderstelling dat een particuliere verkoop meer gaat opbrengen. Dat terwijl dit in de praktijk heel erg tegenvalt. Zeker als u de kosten die bij het particulier verkopen komen kijken, ervan aftrekt. Deze kosten kunnen aanzienlijk oplopen. Dit omdat u, zolang de auto te koop staat, blijft doorbetalen voor zaken zoals motorrijtuigenbelasting en de verzekering. Zelfs benzine, omdat een koper ook liever niet zonder brandstof komt te staan tijdens een proefrit. Klik hier en bereken direct uw motorrijtuigenbelasting.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw occasion. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de auto ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw occasion geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de auto opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw auto hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw auto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.