Je Sloopmotor Verkopen

Vrijblijvend het hoogste bod op je sloopmotor

Kies het merk van je motor

Gratis je motor verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5310 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je motor verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je motor binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je motor aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je motor voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je motor zonder gedoe

Blij met het bod? Je motor wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Sloopmotor verkopen

Je sloopmotor verkopen aan een motorsloperij

Wil je van je sloopmotor af? Jouw sloopmotor verkopen kan wel eens voor wat frustratie zorgen en er komt heel wat bij kijken. Stel je eens voor dat je in een paar simpele klikken tegen het hoogste bod je sloopmotor kunt verkopen aan een sloperij, binnen 24 uur. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, dagelijkse kost voor onze professionele medewerkers. Iets wat OSW dagelijks gratis, veilig en vrijblijvend regelt, ruim 5000 tevreden klanten gingen je voor!

Meld je sloopmotor nu aan!

Ruim netwerk van motorsloperijen

Na lang wikken en wegen heb je besloten om je sloopmotor te verkopen, maar aan wie? Waar kun je je trouwe motorfiets een waardig afscheid bieden en het liefste zonder dat je last hebt van potentiële kopers die in grote getalen af komen op een online advertentie. Een motorsloperij kan je hierbij helpen en wij kunnen jou helpen om met diverse sloperijen in contact te komen.

Motorsloperijen hebben veel belang bij het kopen van je sloopmotor. Wij regelen de onderhandelingen met de motorsloperijen zodat jij het beste bod krijgt. Daarnaast heb je geen last van de vele mensen aan je deur, wel zo fijn! Een motorsloperij kan je een reële prijs voor je sloopmotor bieden en ook nog eens alle rompslomp omtrent de verkoop uit handen nemen. Ze halen jouw motorfiets op en handelen alles netjes af. Simpel en zonder zorgen.

Snel in contact komen met een erkende motorsloperij

Via OSW bemiddelen wij tussen jou en ons brede netwerk aan motorsloperij bedrijven. Zo vind je gemakkelijk een erkende motorsloperij die niet alleen betrouwbaar is, maar zorgen we er ook voor dat jij je sloopmotor verkoopt voor een zo goed mogelijke prijs. Het enige wat je hoeft te doen is jouw sloopmotor gratis aanmelden op onze website. Wij bellen jou, om het totaalplaatje zo compleet mogelijk te maken en binnen één dag ontvang je al een (geheel vrijblijvend) bod van een van onze erkende motorsloperijen.

Dus wil je geen gedoe met hordes mensen aan je deur? En wil je al zeker geen onnodige risico's nemen? Meldt je sloopmotor dan vandaag nog aan via OSW.nl.

Bij OSW gaat de verkoop van je sloopmotor zonder risico

Bij ons hoef je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw motor aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over jouw motorfiets. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de sloopmotor ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je sloopmotor geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen sloperijen vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen jou met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de sloopmotor opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor jouw motorfiets hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je sloopmotor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor je
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je sloopmotor nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt je jouw sloopmotor makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de motorfiets verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.