Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Uw Sloopmotor Verkopen

Vrijblijvend het hoogste bod op uw sloopmotor

Vul het kenteken in

Kies het merk van je motor

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.4 uit 4317 beoordelingen Klantenvertellen
Golf


Regel in 3 stappen de verkoop van je motor

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je motor binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners ontvangen een melding en zij kunnen een bod doen op je voertuig. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt. Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop je motor zonder gedoe

Blij met het bod? Je motor wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe. Nog vragen?
Sloopmotor verkopen

Uw sloopmotor verkopen aan een motorsloperij

Wilt u van uw sloopmotor af? Uw sloopmotor verkopen kan wel eens voor wat frustratie zorgen en er komt heel wat bij kijken. Stelt u eens voor dat u in een paar simpele klikken tegen het hoogste bod uw sloopmotor kunt verkopen aan een sloperij, en dat binnen 24 uur. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, dagelijkse kost voor onze professionele medewerkers. Iets wat OSW dagelijks gratis, veilig en vrijblijvend regelt, ruim 5000 tevreden klanten gingen u voor!

Meld uw sloopmotor nu aan!

Ruim netwerk van motorsloperijen

Na lang wikken en wegen heeft u besloten om uw sloopmotor te verkopen, maar aan wie? Waar kunt uw trouwe motorfiets een waardig afscheid bieden en het liefste zonder dat u last heeft van potentiële kopers die in grote getalen af komen op een online advertentie. Een motorsloperij kan u hierbij helpen en wij kunnen u helpen om met diverse sloperijen in contact te komen.

Motorsloperijen hebben veel belang bij het kopen van uw sloopmotor. Wij regelen de onderhandelingen met de motorsloperijen zodat u het beste bod krijgt. Daarnaast heeft u geen last van de vele mensen aan uw deur, wel zo fijn! Een motorsloperij kan u een reële prijs voor uw sloopmotor bieden en ook nog eens alle rompslomp omtrent de verkoop uit handen nemen. Ze halen uw motorfiets op en handelen alles netjes af. Simpel en zonder zorgen.

Snel in contact komen met een erkende motorsloperij

Via OSW bemiddelen wij tussen u en ons brede netwerk aan motorsloperij bedrijven. Zo vindt u gemakkelijk een erkende motorsloperij die niet alleen betrouwbaar is, maar zorgen we er ook voor dat u uw sloopmotor verkoopt voor een zo goed mogelijke prijs. Het enige wat u hoeft te doen is uw sloopmotor gratis aanmelden op onze website. Wij bellen u, om het totaalplaatje zo compleet mogelijk te maken en binnen één dag ontvangt u al een (geheel vrijblijvend) bod van een van onze, erkende motorsloperijen.

Dus wilt u geen gedoe met hordes mensen aan uw deur? En wilt u al zeker geen onnodige risico's nemen? Meldt uw sloopmotor dan vandaag nog aan via OSW.nl.

Bij OSW gaat de verkoop van uw sloopmotor zonder risico

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw motor aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw motorfiets. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de sloopmotor ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw sloopmotor geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen sloperijen vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de sloopmotor opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw motorfiets heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw sloopmotor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw sloopmotor nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw sloopmotor makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de motorfiets verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.