Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

Schippercaravans en campers

Golf
e349b8d7c8f5b86e7996683c5c51f796fb2cbf53.png
Schippercaravans en campers
Edisonweg 8
Echt

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

9
Dé Caravan- en Camperdealer van Limburg en omstreken. Gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte caravans en tweedehands campers. Wij zijn dealer van het bekende Caravan merk Lmc, Tec, KIP ,Jamet EN Campooz vouwwagens Nederland.Op zoek naar een tweedehands caravan? Kijk dan eens naar onze gebruikte caravans. Een snel wisselende voorraad met extra scherpe prijzen. Of kom naar de showroom te Limburg om de caravans, campers en vouwwagens te zien en ervaren.
Ook op gebied van Onderhoud, accessoires, schadeherstel, plaat structuur herstel, kleine en grote deukjes, voor u caravan en camper bent u bij ons op het goede adres.

Tot ziens,

Met vriendelijke groet,
Het Team Schippercaravans
Diensten

Reviews

15 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
We hebben n knaus sudwind in...
We hebben n knaus sudwind in juli gekocht, de verkoopster linda nam alle tijd voor ons, ondanks de drukte. Er werd ons zeer professioneel uitleg gegeven. Na onze eerste vakantie brachten we de carravan terug, om enkele afgesproken punten nog te herstellen, dit is 100% afgehandeld, zoals afgesproken. Vandaag nog even terug gegaan om nog iets af te halen en te kopen, en weer netjes geholpen. Dus van ons krijgt schippers carravans een dikke 10, en zullen wij hun ook aanbevelen bij andere campeerders.
Service en garantie zijn...
Service en garantie zijn waardeloos. Je wordt aan t lijntje gehouden.Ze komen afspraken niet na. Het probleem lag aan de onbetrouwbare stroomvoorziening van onze camper. Bij onderzoek door een ander bedrijf bleek er water in de satelliet te zitten. Dus de satelliet was niet eens opengemaakt, anders zou er geen water meer ik zitten. Ik heb uiteindelijk de rechtsbijstand maar ingeschakeld. Zij hebben de zaak overgenomen. Dit na 3 jaar problemen met de satelliet
Alle afspraken zijn correct en...
Alle afspraken zijn correct en zeer professioneel nagekomen. Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van de verkoop.
controlle van de...
controlle van de caravan,uitbetaling,overschijving zijn snel en netjes uitgevoerd. wij waren zelf ook erg tevreden hoe alles is gegaan
Alle afspraken via OSW zijn op...
Alle afspraken via OSW zijn op een goede vriendelijke wijze nagekomen, de afgesproken koopprijs werd ter plaatse voldaan en toen we thuiskwamen was via E-mail de vrijwaring al toegestuurd. Onze aanvankelijke argwaan voor de afloop van ons contact met OSW en Schipperscaravans en Campers is totaal overbodig geweest. Zeer tevreden over alles!
Uitstekend advies, nog betere...
Uitstekend advies, nog betere service!