JP Vos Auto's

Golf
ba800c2dcf06af170265307d9e5a83658ba09b0c.png
JP Vos Auto's
Uithoornseweg 49
Helmond

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
11:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

9

Ervaringen en beoordelingen

21 tot en met 30 van 35 beoordelingen


Vanuit de achterhoek naar...
Vanuit de achterhoek naar Helmond gekomen voor een Ford Fiesta. Ik had gevraagd om in de avond langs te komen en dat was geen probleem, die flexibiliteit was er. De auto zag er mooi uit en bovendien hoefde ik niet speciaal terug vanuit de achterhoek om de auto een andere keer op te halen. Er werd netjes geduldig hierop gewacht om de verkoop af te handelen. Ik rijd met veel plezier rond met mijn nieuwe autootje :)
Ben zeer tevreden met mijn...
Ben zeer tevreden met mijn aankoop. Vriendelijke en fijne service. Zeker aan te bevelen!
Hele vriendelijke service,...
Hele vriendelijke service, waarbij er echt de tijd voor je wordt genomen. Ook later nog goed bereikbaar bij vragen. Top!
JP Vos is een prettig persoon om...
JP Vos is een prettig persoon om zaken mee te doen! Hij is hartelijk en bovendien eerlijk en transparant over de herkomst van de auto. Zeker geen "standaard gladde autoverkoper". JP hanteert nette prijzen. Auto keurig verzorgd afgeleverd, waarbij alle afspraken zijn nagekomen!
Vriendelijk en goede service....
Vriendelijk en goede service. Alles volgens afspraak.
Goede, ongedwongen aankoop- en...
Goede, ongedwongen aankoop- en after sales ervaring.
Laatst een camper verkocht aan...
Laatst een camper verkocht aan deze bonafide handelaar waarmee het heel fijn zakendoen is. Jean-Pierre deed een aanbetaling die ik de dag nadien reeds ontving op mijn rekening. De overschot werd via de computer gedaan bij afhaling van de camper. Ik kon de transactir meevolgen op de computer en 5 uur later stond het bedrag op mijn rekening, heel vlot en correct, ook in de omgang.
zeer fijn om zaken te doen met...
zeer fijn om zaken te doen met Jean-Pierre, vlotte afhandeling, correcte betaling aan eerlijke prijs. Geen druk om alles snel af te handelen, gaf ons de mogelijkheid om alles rustig klaar te maken zodat hij de camper kon meenemen, we hadden er een fijn gevoel bij.
Er zijn gebruikte autoverkopers...
Er zijn gebruikte autoverkopers en dan is er JP Vos deze heeft service hoog in het vaandel heeft staan en zijn verantwoordelijkheid hoog neemt, je krijgt helemaal geen hoge druk maar volledige attentie en geeft je vrijheid om na te denken en beslissingen te nemen. Ik heb onlangs een auto gekocht en ben te verbaast met de klant vriendelijkheid van de koffie tot het wijntje aan het einde van afhandeling. Toppy JP
Bij aankoop van auto het contact...
Bij aankoop van auto het contact als prettig ervaren; geen druk gevoeld tot aankoop en er werd meegedacht in oplossingen.