Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

JP Vos Auto's

Golf
ba800c2dcf06af170265307d9e5a83658ba09b0c.png
JP Vos Auto's
Uithoornseweg 49
Helmond

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
11:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

9
JP Vos Auto's is een gerenommeerd autobedrijf dat gespecialiseerd is in gebruikte personen- en bedrijfswagens. Al meer dan 25 jaar houdt JP Vos Auto's zich bezig met de in- en verkoop van auto's met een bekende historie. Als lid van de Nationale Auto Pas (NAP) weet u dan ook zeker dat de opgegeven kilometerstand van de auto juist is en krijgt u inzage in de aanschaf die u wilt gaan doen.

Omdat JP Vos Auto's een reputatie hoog te houden heeft, bent u bij hem aan het juiste adres voor een goede en betrouwbare occasion. Wilt u jarenlang rijplezier van uw investering, rijd dan eens een keer naar Helmond of houd deze website in de gaten voor het actuele aanbod van de auto's die voor u op voorraad staan.
Diensten

Reviews

37 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
In eerste instantie een mooie...
In eerste instantie een mooie deal,van een kia naar een BMW. Maar er haperde steeds wat aan de BMW,nu weer een onkostenpost van 1500 euro,hier houd t op voor ons. BMW gaat er helaas uit.
JP Vos auto's heeft een...
JP Vos auto's heeft een service waar BMW echt van kan leren. Heb bij JP een X5 aangeschaft en van het sluiten van de deal tot aan het afleveren van de X5 een en al positieve ervaringen en service. Hiermee zet JP een nieuwe standaard neer voor service.
Vorige week een Mazda cx-3...
Vorige week een Mazda cx-3 gekocht bij Jean Pierre, wat een top gozer is dat zeg! Alle tijd genomen om mij te laten zien hoe alles werkt en na de aankoop had ik last van een geluidje, dus heeft hij mij laten langskomen om dat te verhelpen zonder enige kosten. Komt erg betrouwbaar over en de voertuigen die hij heeft staan lijken volgens mij degelijk en goed uitgekozen door hem. Zeker een kijkje waard mocht u geïnteresseerd zijn in 1 van zijn occasions.
Met JP Vos kun je op een...
Met JP Vos kun je op een prettige manier zaken doen! Vorige week onder andere hierdoor bij JP een witte Kia Rio gekocht. Hij is open, eerlijk en neemt de tijd voor je. Klantvriendelijkheid en goede service is zeker aanwezig. Ook de fles wijn, welke ik heb ontvangen bij de aankoop van de auto, smaakte heerlijk. Erg attent!
Service ik dacht dat het niet...
Service ik dacht dat het niet meer bestond, tot dat ik bij JP vos auto’s kwam met mijn auto waar de garantie af was ondanks dat heeft hij gezorgd dat alles weer prima in orde is zonder ook maar 1 cent in rekening te brengen. Echt een gouden kerel. Dus heb je een auto echt effe bij JP vos auto’s kijken. Groetjes Monique bolder.
Hebben in december een auto...
Hebben in december een auto gekocht,heel tevreden en goed geholpen. Zeer klant vriendelijk, en kwam heel betrouwbaar over.!