JP Vos Auto's

Golf
ba800c2dcf06af170265307d9e5a83658ba09b0c.png
JP Vos Auto's
Uithoornseweg 49
Helmond

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
11:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

9

Ervaringen en beoordelingen

11 tot en met 20 van 35 beoordelingen


Zeer goede ervaring met het...
Zeer goede ervaring met het autobedrijf van JP. Zeer vriendelijke en attente man, zo ben ik ze nog niet vaak tegen gekomen in de autohandel. Zeer blij met de nieuw aangekochte auto en nog een fles wij erbij om van te genieten. Zou JP Vos absoluut aanraden aan een vriend/kennis!
Kleinschalig en service gericht....
Kleinschalig en service gericht. JP komt vriendelijk en betrouwbaar over. We zijn goed geholpen en erg tevreden met de auto.
Blij met de auto. Doet niet...
Blij met de auto. Doet niet moeilijk over eventueel extra onderhoud of reparaties.
Ik heb een erg prettige ervaring...
Ik heb een erg prettige ervaring gehad bij auto bedrijf JP Vos. Top bereikbaarheid en service. Alles is volgens afspraak verlopen. Bij aankoop van mijn nieuwe auto kreeg ik een fles wijn, erg leuk gebaar! Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto!!
Heb mijn mobilhome aan...
Heb mijn mobilhome aan Jean-Pierre verkocht met correcte prijs, betaling en ophaling. Zeker aan iedereen aan te raden. Van Iseghem Carlos Gentbrugge - Belgiƫ
Zeer correct!! Vlotte...
Zeer correct!! Vlotte samenwerking Mobilhome verkocht. Mobilhome werd opgehaald en ter plaatse werd de overschrijving uitgevoerd. Geld stond binnen de 3 uur op de rekening. Zeer aangename verkoper. Soms worden mensen bang gemaakt voor zulke verkopen, maar bij deze firma is dat niet nodig!!! Zal dit zeker aanbevelen hier in Belgie.
In oktober een Suzuki Swift...
In oktober een Suzuki Swift gekocht bij JP Vos. Mijn man en ik hadden direct een goed gevoel bij hem door zijn manier van zakendoen; hartelijk in de omgang, neemt alle tijd voor je, is open en eerlijk, geeft je de tijd om na te denken voor je een beslissing neemt. Prijs/kwaliteit is goed Klantvriendelijkheid/service is groot; naast de koffie/thee kregen we een fles wijn bij het ophalen van de auto. De auto werd keurig netjes afgeleverd; schoongemaakt, gepoetst en de automatten vervangen door nieuwe. Hij heeft en groot gevoel van verantwoordelijkheid; wij hadden een verzekering voor een half jaar afgesloten, daaronder viel niet het vervangen van de accu. Echter toen ik na anderhalve week rijden problemen kreeg met de accu heeft JP Vos voor mij toch een nieuwe betaald. Wat ons betreft niet anders dan lof voor dit bedrijf!
Zeer goed behandeld en een goede...
Zeer goed behandeld en een goede service Doen er alles voor de auto zo netjes mogelijk af te leveren en komen die afspraak op zeker na De auto zag er perfect uit met de aflevering