JP Vos Auto's

Golf
ba800c2dcf06af170265307d9e5a83658ba09b0c.png
JP Vos Auto's
Uithoornseweg 49
Helmond

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
11:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

9

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 35 beoordelingen


Vorige week een Mazda cx-3...
Vorige week een Mazda cx-3 gekocht bij Jean Pierre, wat een top gozer is dat zeg! Alle tijd genomen om mij te laten zien hoe alles werkt en na de aankoop had ik last van een geluidje, dus heeft hij mij laten langskomen om dat te verhelpen zonder enige kosten. Komt erg betrouwbaar over en de voertuigen die hij heeft staan lijken volgens mij degelijk en goed uitgekozen door hem. Zeker een kijkje waard mocht u geïnteresseerd zijn in 1 van zijn occasions.
Met JP Vos kun je op een...
Met JP Vos kun je op een prettige manier zaken doen! Vorige week onder andere hierdoor bij JP een witte Kia Rio gekocht. Hij is open, eerlijk en neemt de tijd voor je. Klantvriendelijkheid en goede service is zeker aanwezig. Ook de fles wijn, welke ik heb ontvangen bij de aankoop van de auto, smaakte heerlijk. Erg attent!
Service ik dacht dat het niet...
Service ik dacht dat het niet meer bestond, tot dat ik bij JP vos auto’s kwam met mijn auto waar de garantie af was ondanks dat heeft hij gezorgd dat alles weer prima in orde is zonder ook maar 1 cent in rekening te brengen. Echt een gouden kerel. Dus heb je een auto echt effe bij JP vos auto’s kijken. Groetjes Monique bolder.
Hebben in december een auto...
Hebben in december een auto gekocht,heel tevreden en goed geholpen. Zeer klant vriendelijk, en kwam heel betrouwbaar over.!
Vorige beoordeling verkeerd weer...
Vorige beoordeling verkeerd weer gegeven door controle . Dit bedrijf verdient een veel hoger cijfer dan een 7 . JP Auto's is een zeer betrouwbaar bedrijf , met een vriendelijke eigenaar . Goede service met betaalbare prijzen .
Prima garage wij zijn heel...
Prima garage wij zijn heel tevreden met de gekochte auto. Zou garage Vos zeker aanbevelen. Dhr. Vos komt zijn afspraken echt na, chapeau.
goeie mens,,komt zeker afspraken...
goeie mens,,komt zeker afspraken na en lost evt problemen heel erg netjes op. Chapeau JP.
Heel vriendelijk, beleefde en...
Heel vriendelijk, beleefde en aangename persoon. Betrouwbaar. Snelle betaling en correcte afhandeling. Zeker een aanrader !!!
Ik heb hier een paar weken...
Ik heb hier een paar weken geleden mijn Suzuki Swift gekocht en ben super goed geholpen. Heel eerlijk en open en goede adviezen gekregen. Nu is mijn accu bijna kapot en ondanks dat het niet bij de garantie hoort kan ik zelf een nieuwe halen en door iemand anders laten plaatsen op JP zijn kosten. Top service, meer kan ik er niet over zeggen!
Meer dan alle afspraken...
Meer dan alle afspraken nagekomen, nadat ik auto al gekocht had, lichte lakschade opgelost. Heel goede inruilprijs voor ingeruilde auto ontvangen, ben dus zeer tevreden