autotijd-c04332e7510d0b948ecaef050a5dbe89.png

Autotijd

Gladsaxe 35 (route)
Apeldoorn

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

11 tot en met 20 van 32 beoordelingen


Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wij moesten een nieuwe auto kopen omdat onze auto niet meer door de keuring zou komen. Wij hebben bij Autotijd gekeken wat de mogelijkheden waren en dat waren er heel veel. Wij hebben uiteindelijk voor een heel goede prijs een goede wagen kunnen kopen en wij zijn blij dat wij hier zaken zijn gaan doen want elders hadden wij veel meer geld moeten betalen, daar ben ik zeker van.


Emily uit Utrecht
10 maandag 16 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Omdat ik onlangs een nieuwe baan heb gekregen, moest ik een auto aanschaffen. Ik wilde graag een zuinige auto omdat ik nog niet zou weten of ik de auto wel kon financieren. Ik ben heel goed voorgelicht door de mensen van Autotijd over de mogelijkheden en uiteindelijk heb ik een heel goede auto gekocht die maar heel weinig benzine gebruikt. Dat was precies waar ik naar op zoek was.


Samier uit Alphen aan de Rijn
10 vrijdag 06 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wat is Autotijd een topbedrijf! Ik moest een auto kopen voor mijn gezin en ik had geen idee welke auto ik het beste kon kopen. Gelukkig was er een vriendelijke medewerker van dit bedrijf die mij heeft laten zien wat ik het beste kon kopen. Ik heb op die manier een auto kunnen kopen die niet alleen heel voordelig was, maar die ook nog eens heel erg zuinig was. Dat was wat ik nodig had! Autotijd, bedankt!


Quinten uit Wageningen
10 dinsdag 27 augustus 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Als ik ooit weer een auto moet kopen, dan koop ik deze zeker weer via Autotijd. Ik heb hier namelijk een mooie wagen voor mijn firma kunnen kopen. De service was top, de uitleg fantastisch en ik hoefde maar weinig bij te betalen na inruil van mijn auto.


Marcel uit den Bosch
10 donderdag 22 augustus 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wij wilden al heel lang een cabrio kopen, maar wij hadden daar eigenlijk niet heel veel geld voor over. Bij Autotijd lukte het echter om een prachtige wagen te kopen die wij niet konden laten schieten. Wij hebben vorige week onze eerste rit in onze nieuwe wagen gemaakt en wij konden niet anders dan concluderen dat wij een topaankoop hebben gedaan. Wij zijn dan ook heel erg tevreden over Autotijd.


Senna uit Vlissingen
10 woensdag 10 juli 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Dit bedrijf is echt top! Wij hebben hier voor een heel goede prijs een mooie auto kunnen kopen. Wij rijden nu niet alleen in een heel goede wagen, wij rijden ook nog eens heel erg voordelig. Dat allemaal dankzij de vriendelijke mensen van Autotijd die ons heel goed hebben geholpen om een goede keus te maken. Wij vonden het fijn om te merken dat er zo goed met ons meegedacht werd.


Anna uit Tilburg
10 dinsdag 02 juli 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wij hebben een positieve ervaring met het bedrijf autotijd in Apeldoorn. Wij hebben een prachtige camper gekocht bij Tonnie, één van de verkopers daar. Bij aankomst kregen wij direct koffie aangeboden en werd er alle tijd voor ons genomen. In alle rust werden alle snufjes uitgelegd en mochten wij een uitgebreide proefrit maken de camper. Onze huidige camper konden wij inruilen en kregen hier een mooie inruilprijs voor. Wat opviel is dat het erg druk was daar en er een leuke ontspannen sfeer hing. Het aanbod daar was heel divers, zo stonden er campers, auto’s motoren maar bijvoorbeeld ook hele gave oldtimers. Al met al zeg ik een echte aanrader! Groet, Familie Bouwmeester uit Kaatsheuvel


Bram uit Kaatsheuvel
10 zondag 02 juni 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Er werd goed geluisterd naar mijn eisen en wensen en ik kreeg een goede dienstverlening. Ik heb uiteindelijk ook een mooi wagentje gekocht en ben super blij weggegaan. Nog bedankt iedereen van Autotijd! :-)


Fred uit Kootwijk
10 dinsdag 21 mei 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wij hebben een hele positieve ervaring met Autotijd. Inderdaad weinig van de prijs af, andere kant van het verhaal is wel dat onze auto wel al echt goedkoop geprijsd stond. Netjes geholpen en leuke mensen, echt een familiebedrijf. Sfeer voelt huiselijk en we konden tussen de middag lekker mee eten. We hebben gelachen en op een hele relaxte manier de auto gekocht. Er werd niets opgedrongen en kregen alle tijd om met zn tweetjes de auto te bekijken en te testen. Voor onze volgende auto komen wij zeker terug bij Autotijd


R uit Bathmen
10 donderdag 18 april 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

ik heb nu mijn 3de auto bij autotijd gekocht en ben zeer tevreden. Ze geven niet heel veel korting maar daartegenover zijn ze altijd al het goedkoopst van internet. Ik schrijf nooit een recencie maar nu maak ik graag een uitzondering. Bedankt groetjes sjon


Sjon uit Arnhem
10 woensdag 03 april 2019