Autotijd B.V.

Golf
983955719a950639612885ec136c0993f52366dd.png

Autotijd B.V.

Sleutelbloemstraat 59
Apeldoorn

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

10
32 reviews

Over ons

Autotijd neemt al vele jaren een unieke positie in op de Nederlandse markt van jonge occasions.

Sinds jaar en dag zijn wij een gevestigde naam in Apeldoorn en bekend in heel Nederland. Onze sfeervolle showroom is gelegen in het hart van de Veluwe, dit biedt u meteen de mogelijkheid om er een gezellig dagje Apeldoorn van te maken.

In onze showroom kunt u op uw gemak alle occasions van dichtbij bekijken, van vrijwel elk merk hebben wij een of meerdere occasions op voorraad waarvan de prijs/kwaliteitsverhouding uitzonderlijk goed is.

Geregeld komt er een vaste klant langs voor een vers kopje koffie en een lekkernij. Komt u ook? Het is immers altijd koffietijd bij Autotijd!
Diensten

Reviews

32 beoordelingen - Bekijk alle reviews
C uit Arnhem
02-03-2021

Autotijd B.V.


10
Service
9
Klantvriendelijk
10
Bereikbaarheid
10
Totaalcijfer bedrijf: 10
Aanbevolen door klant
Graag maak ik van de gelegenheid...
Graag maak ik van de gelegenheid gebruik , mijn ervaringen met Autohandelsbedrijf Autotijd gevestigd aan de Gladsaxe in Apeldoorn net jullie te delen. Mijn oude Volkswagen Golf reed op zijn laatste banden, hoog tijd om naar een betere auto om te kijken. Mijn voorkeur ging uit naar een BMW ......., een beetje jongere auto, waar ik weer een flink aantal kilometers comfortabel mee vooruit kon. Na lang speuren vond ik mijn BMW op internet, hij werd te koop aangeboden door Autotijd Apeldoorn. Een afspraak was snel gemaakt, het ritje van huis naar Autotijd viel te overzien. Bij Autotijd aangekomen, viel mij de deskundige , betrouwbare en gewoon aardige behandeling op. Mij werd gewoon verteld waar toekomstige aandachtspunten in regulier onderhoud voor mijn BMW te vinden waren en wat globaal die kosten zouden zijn. Uiteraard kon de auto op mijn verzoek ook nog dealer gekeurd worden, dat voelde gewoon ook goed! De BMW bleek zich in de staat te bevinden, die Autotijd ook afficheerde, gewoon top. Noch een tikkeltje afdingen en ik verliet Apeldoorn met een prima auto (waar ik inmiddels twee jaar probleemloos mee rijdt), dat gegeven is dat, wat voor mij als autokoper centraal staat. Chapeau Autotijd!!
Erik uit Dronten
29-01-2021

Autotijd B.V.


10
Service
10
Klantvriendelijk
10
Bereikbaarheid
10
Totaalcijfer bedrijf: 10
Aanbevolen door klant
Vandaag met pijn in mijn hart...
Vandaag met pijn in mijn hart mijn pareltje verkocht aan AutoTijd. Ze waren erg vriendelijk, koffie, praatje. Auto gecheckt binnen ik schat 25 minuten. Ik kwam hier via autoinkoopexpert, we zijn goed over de prijs eens gekomen en ik heb mijn auto verkocht. Geld stond direct op de rekening. Voor ik hier naar toe ben gereden heb ik eerst de reviews gelezen, en dat maakte mij wel scherper. Ik moet zeggen ik kan mij niet in de negatieve reviews vinden. Dit bedrijf verdient gewoon een 5 sterren. Dus een dikke tip, wees gerust. Je kunt hier met een goed gevoel naar toe!
Dylan uit Beekbergen
28-01-2021

Autotijd B.V.


10
Service
10
Klantvriendelijk
10
Bereikbaarheid
10
Totaalcijfer bedrijf: 10
Aanbevolen door klant
Ik beveel Autotijd in Apeldoorn...
Ik beveel Autotijd in Apeldoorn zeker aan. Eenmaal bij Autotijd aangekomen werd ik zeer vriendelijk ontvangen door de gastvrouw en na een kopje koffie gedronken te hebben werd mij de tijd gegund om de auto rustig te bekijken. Ik vond het persoonlijk erg prettig dat dat alleen kon en er geen ‘verkopers in je nek stonden mee te kijken’. Ronald, de verkoper die mij hielp bood mij aan om een proefrit te maken. Na een uitgebreide proefrit hebben we samen naar mijn inruil auto gekeken(Citroen Cactus). Ik kreeg een mooi bedrag voor mijn auto terug en heb besloten de deal te sluiten. De nieuwe auto (Vw T-Roc) kon gelijk mee. De verkopers hebben de auto klaargezet, leuk met een strik erop. Bij vertrek kreeg ik nog een heerlijke fles wijn mee. Autotijd chapeau, tevreden van begin tot eind! Ik kan iedereen dit gezellige bedrijf aanbevelen. Autotijd en Ronald hartstikke bedankt en tot de volgende auto!
Maikel uit Deurne
21-01-2021

Autotijd B.V.


10
Service
10
Klantvriendelijk
10
Bereikbaarheid
10
Totaalcijfer bedrijf: 10
Aanbevolen door klant
Betrouwbaar adres voor uw auto...
Betrouwbaar adres voor uw auto aankoop. Ben zelf zeer tevreden over de nette en professionele behandeling. Echte vakmensen met liefde voor hun bedrijf. Voor de inruil heb ik een goede en eerlijke prijs gekregen en ook de aankoop van de nieuwe auto is prettig verlopen. De huidige COVID-19 maatregelen worden door het personeel zeer keurig gevolgd. Bij mijn volgende aankoop zal ik zeker weer bij Autotijd langs gaan. Naderhand nog contact gehad over spullen die in mijn ingeruilde auto waren achtergebleven en deze zijn netjes per aangetekend dezelfde dag nog opgestuurd. Bedankt, uitstekende service!
P uit Apeldoorn
15-10-2020

Autotijd B.V.


9
Service
9
Klantvriendelijk
9
Bereikbaarheid
9
Totaalcijfer bedrijf: 9
Aanbevolen door klant
Wij komen zelf uit Apeldoorn en...
Wij komen zelf uit Apeldoorn en wisten al dat dit bedrijf goed stond aangeschreven. Leuke auto gevonden voor een scherpe prijs. Eenmaal daar zijn we vriendelijk geholpen en liep de onderhandeling soepel. Ze wilden van tevoren niet onderhandelen door de telefoon, gelukkig kwamen wij uit de buurt dus konden we er makkelijk heen. Wij hebben veel plezier van onze auto en raden dit bedrijf zeker aan!
Gustave uit Rotterdam
28-04-2020

Autotijd B.V.


10
Service
10
Klantvriendelijk
10
Bereikbaarheid
10
Totaalcijfer bedrijf: 10
Aanbevolen door klant
Ik hebt pasgeleden een mooie...
Ik hebt pasgeleden een mooie renault megane gekocht we hebben erg goede service gehad . Het was een stukje rijden van rotterdam naar Apeldoorn maar de moeite waard. Onze volgende auto kom zekers weer bij autotijd vandaan