autotijd-c04332e7510d0b948ecaef050a5dbe89.png

Autotijd

Gladsaxe 35 (route)
Apeldoorn

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Autotijd

Autotijd neemt al vele jaren een unieke positie in op de Nederlandse markt van jonge occasions.

Sinds jaar en dag zijn wij een gevestigde naam in Apeldoorn en bekend in heel Nederland. Onze sfeervolle showroom is gelegen in het hart van de Veluwe, dit biedt u meteen de mogelijkheid om er een gezellig dagje Apeldoorn van te maken.

In onze showroom kunt u op uw gemak alle occasions van dichtbij bekijken, van vrijwel elk merk hebben wij een of meerdere occasions op voorraad waarvan de prijs/kwaliteitsverhouding uitzonderlijk goed is.

Geregeld komt er een vaste klant langs voor een vers kopje koffie en een lekkernij. Komt u ook? Het is immers altijd koffietijd bij Autotijd!


Reviews - gemiddeld cijfer: 10

Schrijf een review
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Vandaag met pijn in mijn hart mijn pareltje verkocht aan AutoTijd. Ze waren erg vriendelijk, koffie, praatje. Auto gecheckt binnen ik schat 25 minuten. Ik kwam hier via autoinkoopexpert, we zijn goed over de prijs eens gekomen en ik heb mijn auto verkocht. Geld stond direct op de rekening. Voor ik hier naar toe ben gereden heb ik eerst de reviews gelezen, en dat maakte mij wel scherper. Ik moet zeggen ik kan mij niet in de negatieve reviews vinden. Dit bedrijf verdient gewoon een 5 sterren. Dus een dikke tip, wees gerust. Je kunt hier met een goed gevoel naar toe!


Erik uit Dronten
10 vrijdag 29 januari 2021
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Ik beveel Autotijd in Apeldoorn zeker aan. Eenmaal bij Autotijd aangekomen werd ik zeer vriendelijk ontvangen door de gastvrouw en na een kopje koffie gedronken te hebben werd mij de tijd gegund om de auto rustig te bekijken. Ik vond het persoonlijk erg prettig dat dat alleen kon en er geen ‘verkopers in je nek stonden mee te kijken’. Ronald, de verkoper die mij hielp bood mij aan om een proefrit te maken. Na een uitgebreide proefrit hebben we samen naar mijn inruil auto gekeken(Citroen Cactus). Ik kreeg een mooi bedrag voor mijn auto terug en heb besloten de deal te sluiten. De nieuwe auto (Vw T-Roc) kon gelijk mee. De verkopers hebben de auto klaargezet, leuk met een strik erop. Bij vertrek kreeg ik nog een heerlijke fles wijn mee. Autotijd chapeau, tevreden van begin tot eind! Ik kan iedereen dit gezellige bedrijf aanbevelen. Autotijd en Ronald hartstikke bedankt en tot de volgende auto!


Dylan uit Beekbergen
10 donderdag 28 januari 2021
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Betrouwbaar adres voor uw auto aankoop. Ben zelf zeer tevreden over de nette en professionele behandeling. Echte vakmensen met liefde voor hun bedrijf. Voor de inruil heb ik een goede en eerlijke prijs gekregen en ook de aankoop van de nieuwe auto is prettig verlopen. De huidige COVID-19 maatregelen worden door het personeel zeer keurig gevolgd. Bij mijn volgende aankoop zal ik zeker weer bij Autotijd langs gaan. Naderhand nog contact gehad over spullen die in mijn ingeruilde auto waren achtergebleven en deze zijn netjes per aangetekend dezelfde dag nog opgestuurd. Bedankt, uitstekende service!


Maikel uit Deurne
10 donderdag 21 januari 2021