Veelgestelde vragen

Terug naar overzicht Account Hoe kan ik inloggen?

Hoe kan ik inloggen?

Inloggen kun je doen door rechtsboven op de groene knop "inloggen" te drukken. Bij aanmelding van je voer- of vaartuig moet je een e-mailadres opgeven. Als je nog geen account hebt ontvang je op dit e-mailadres een mail met daarin een link om een wachtwoord in te stellen.

Heb je al wel een account maar bent je je wachtwoord vergeten? Druk dan op de knop wachtwoord vergeten. Dit kun je doen als je op de inlogpagina bent. Je ontvangt een e-mail met instructies hoe je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Controleer altijd je spambox als je geen e-mail hebt ontvangen.