Veelgestelde vragen

Terug naar overzicht Algemeen Hoe werkt het verkopen via OSW?

Hoe werkt het verkopen via OSW?

OSW is hét online inkoopplatform voor occasions. Wij bemiddelen tussen de dealers en verkopers omtrent de in- en verkoop van auto's, boten, campers, caravans, motoren en sloopauto's. Wij werken enkel samen met RDW-erkende dealers die via ons inkoopplatform biedingen plaatsen.

Om je occasion te verkopen, dien je deze aan te melden op onze website. Dit kan via ons aanmeldformulier voor een auto, boot, camper, caravan, motor of sloopauto. Het aanmelden kost je slechts een paar minuten.

Na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. Via je eigen account kunt je gegevens aanpassen en foto's toevoegen. Zodra wij een passend bod hebben, zullen wij deze in je account vertonen. Biedingen blijven 48 uur geldig. Je kunt het bod accepteren, weigeren of een tegenbod doen. Zowel bij het ontvangen van een bod, het doen van een tegenbod als het accepteren van het bod zit je bij ons nergens aan vast.
Ga je akkoord met het bod, dan ontvang je van ons een e-mail met alle contactgegevens van het bedrijf. Het bedrijf neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Onder beoordeling

Na aanmelding van je voer-/vaartuig krijgt deze automatisch de status 'onder beoordeling'. Iedere nieuw aangemelde kavel wordt zorgvuldig door onze verkoopmedewerkers gecontroleerd. Als alle benodigde informatie goed is ingevuld zullen wij jouw kavel activeren.

Het verkopen van je voertuig via ons is voor jou als verkoper altijd helemaal gratis.