Speedboot verkopen

Zorgeloos en snel uw speedboot verkopen

Kies het merk van uw boot

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 8,9 uit 2721 beoordelingen

Speedboot verkopen

speedboot verkopen

Je speedboot verkopen is een lastige klus. Particulieren willen graag proefvaren, beslissen vaak niet direct en de volledige financiële afhandeling moet ook perfect verlopen. Wil je vooral jouw speedboot zorgeloos verkopen, zonder al teveel gedoe en aanvullende risico’s? Meld je speedboot vandaag nog aan via OSW.nl en ontvang nog binnen 24 uur een vrijblijvend bod.

1

Meld je speedboot binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging.

2

Je ontvangt een vrijblijvend bod binnen 24 uur. Wij houden je op de hoogte van de voortgang.

3

Je speedboot wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt volledig ontzorgd.

Een speedboot verkopen in de praktijk

Om een speedboot te verkopen. Is het belangrijk dat je als verkoper enig inzicht hebt in het brein van een koper. Een speedboot kopen is namelijk spannend en is voor veel mensen zelfs een langgekoesterde droom. Het is niet voor niets dat de meeste boten een naam krijgen die betekenis heeft.
Een speedboot aanschaffen is een mijlpaal, een speedboot hebben is een beleving en het is belangrijk dat de koper hier zoveel mogelijk plezier aan gaat beleven.
Niettemin omdat, financieel gezien, een speedboot ook veel overeenkomt met de aanschaf van een camper, of caravan. Het is een flinke investering mét emotionele lading. Het is dan ook niet zo gek dat een koper graag bepaalde zekerheden wilt. Ook na aankoop.

Garantie tot aan de deur

En laten we eerlijk wezen: als particulier kan je deze zekerheden vaak niet garanderen. Zo is het toch echt 'garantie tot aan de deur' en ook voor eventuele reparaties ben je als verkoper niet meer verantwoordelijk als de speedboot eenmaal uit handen is gegeven.
Tevens loopt een koper het risico om een gestolen speedboot te kopen. Deze worden dikwijls door middel van advertenties aangeboden en gaan gepaard met alle problemen van dien.
Dit alles maakt veel kopers huiverig en terughoudend over het benaderen van een particulier. Iets wat de verkoop van je speedboot onnodig vertragen kan.
Bij OSW bieden wij je echter de mogelijkheid om jouw speedboot zo snel mogelijk door te verkopen. Ongeacht wat voor een soort, maat, type speedboot je te bieden hebt. Het maakt tevens niet uit niet hoe oud deze mag wezen en of de speedboot wellicht schade heeft. In ons bestand staan meerdere opkopers die ieder soort speedboot graag van je over zouden willen nemen. Voor een eerlijke prijs!

Verkopen via OSW
  • Binnen 24 uur een bod
  • Je speedboot wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor je
Je speedboot aanmelden
Sloep verkopen

Maak je te weinig gebruik van je sloep en wil je af van de doorlopende kosten?

Meld je sloep aan