Uw Sloep verkopen

Vrijblijvend een bod op uw sloep

Kies het merk van uw boot

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 8,9 uit 3080 beoordelingen


Verkopen via OSW? Supersimpel!

Hoe werkt het 1

1. Vul de gegevens in

Meld uw sloep binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan aan de slag

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Sluit de deal

Uw sloep wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Sloep verkopen

Veilig en snel uw sloep verkopen

Maakt u te weinig gebruik van uw sloep en wilt u af van de doorlopende kosten? Via OSW uw sloep verkopen is gemakkelijk en veilig. Bij OSW zijn vele erkende inkopers aangesloten die interesse hebben in uw sloep. Wanneer u via OSW uw sloep verkoopt zorgen wij ook voor de volledig afhandeling. De sloep wordt betaald en opgehaald door de erkende OSW inkoper die het hoogste bod heeft uitgebracht op uw sloep. Het bod dat wij u doen is volledig vrijblijvend en onze dienst is ook bij verkoop volledig gratis.

Meld uw sloep nu aan!

Het verkopen van een sloep is geen gemakkelijke klus

Wanneer u ervoor kiest de sloep particulier te verkopen, dan komt er veel bij kijken. De particulieren willen uiteraard graag proefvaren in de sloep en vaak nemen ze dan nog niet direct een beslissing. Ook kunt u te maken krijgen met vervelende situaties. Denk hierbij aan schade die aangebracht wordt na een proefvaart in uw sloep of het niet op komen dagen bij een afspraak. Wanneer u ervoor kiest om uw sloep via OSW te verkopen, dan heeft u daar allemaal geen last van. U kunt uw sloep gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden.

Wij staan voor kwaliteit

Onze dienst is al door vele sloep eigenaren gebruikt. Wij staan voor kwaliteit. OSW staat daarom ook voor; onze service werkt. Wij bieden gemak. Wanneer u zelf uw sloep particulier verkoopt zal de opbrengst misschien hoger zijn maar dan heeft u ook meer risico en werk. Kies daarom voor OSW en probeer het geheel gratis en vrijblijvend uit.

Hoe werkt het?

Nadat wij uw sloep hebben goedgekeurd, nemen we contact op met de inkopers die interesse hebben in het type sloep wat u bij ons aanbiedt. Zodra wij zeker weten dat wij het hoogste bod binnen hebben, nemen we contact met u op om het bod te bespreken. Mocht u geen gebruik willen maken van ons bod, dan is dit geen probleem. Wanneer u ervoor kiest om uw sloep via ons te verkopen, dan zal er een afspraak met u gepland worden om de verkoop af te handelen.

Elke type boot is welkom!

Bij OSW bieden wij u de mogelijkheid om uw boot of sloep zo snel mogelijk te verkopen. Ongeacht wat voor een soort, maat, type sloep u te bieden heeft. Het maakt tevens niet uit niet hoe oud deze mag wezen en of de sloep wellicht schade heeft. In ons bestand staan meerdere opkopers die iedere soort boot graag van u over zouden willen nemen. Voor een eerlijke prijs!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw boot (of sloep) aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw vaartuig. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de boot ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw vaartuig geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de boot opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw boot heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw boot wordt opgehaald en betaald
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw boot nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw boot makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de bootverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.