Van Wijk Auto's

Golf
fa3fa12b114c93f663e929cd255bd905576c90a1.png
Van Wijk Auto's
Onderweg 6
Kedichem

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

9
Ik ben Jos van Wijk en mijn passie heeft alles met auto's te maken. Deze passie is al op zeer jonge leeftijd ontstaan doordat ik letterlijk tussen de auto's ben opgegroeid. Mede door deze passie en mijn enthousiasme om een eerlijk en mooi product te verkopen is het bedrijf Van Wijk Auto's ontstaan.

Ik hoop U als bezoeker en wellicht als toekomstige klant dan ook graag een keer te ontvangen bij één van de met zorg geselecteerde occasions.

Mijn motto bij de aankoop van een auto is dan ook:
"Een deal is pas een deal, als beide partijen tevreden zijn over deze deal"

Graag tot ziens, Jos van Wijk

Reviews

3 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Jos is een betrouwbare, eerlijke...
Jos is een betrouwbare, eerlijke en oprechte persoon. Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen en hadden wij meteen een goed gevoel bij onze uiteindelijke aankoop van een bijzonder mooie Audi A1 S-Line. Jos heeft zelfs nog op eigen kosten de volledige versnellingsbak laten reviseren en de remmen vervangen terwijl dit niet noodzakelijk was. Twee dagen later de auto met een blij gevoel opgehaald en hij rijdt fantastisch. Kortom een echte aanrader en wij komen zeker terug!
Jos van Wijk een eerlijke en...
Jos van Wijk een eerlijke en betrouwbare persoon , niet pushen om gelijk een beslissing als klant te nemen, alle tijd voor klant, vrij in onderhandelen over prijs auto, heb gisteren 20-05 2021 een nissan qashgai gekocht en mijn vrouw heeft een mooie prijs kunnen krijgen voor onze inruil. gewoon klasse, kennis van zaken, geen gladde praatjes verkoper maar iemand met geduld naar de klant toe
Gewoon een super net bedrijf,...
Gewoon een super net bedrijf, win-win situatie.