Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

Van Leijen Watersport

Golf
ae77a9bbbab7d099aefb7f160ec8dfa439673ef4.png
Van Leijen Watersport
Industrieweg 24
Grootebroek

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

8
Van Leijen Watersport
In- en verkoop van Sloepen, Vis- en Consoleboten, Motorboten en Motorjachten en advies.

Wanneer wij eruit komen; U hoeft niet te adverteren. Dit scheelt u tijd en kosten. Ik accepteer de boot in de staat waarin deze zich bevindt zonder gezeur achteraf. Geen dagen telefonisch of e-mail contact, maar een zeer vlotte afhandeling. Geen urenlange bezichtiging, maar meestal aankoppelen, betalen en wegwezen. Betaling via de bank. Ik haal uw boot in 95% van de gevallen binnen 48 uur op.

Met vriendelijke groet,

Nick van Leijen

Bel direct: 06 83 56 70 69

Wij houden van een eerlijke, duidelijke en snelle afhandeling.

Check onze Facebook!

ONZE WERKWIJZE WORDT BEOORDEELD MET EEN 4,9 OP DE SCHAAL VAN 5. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Diensten

Reviews

11 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Deze mensen zijn te vertrouwen....
Deze mensen zijn te vertrouwen. De levering geschiedde volgens plan, de motor heeft een beurt gekregen, zelfs het vetkoord om de schroefas is vervangen. Afgezien van een loszittende slangklem op de intercooler ben ik echt tevreden.
Goed contact, correcte en...
Goed contact, correcte en enthousiaste 'jongelui', deskundig. Snel een bod gedaan, en verder correcte afhandeling van ophalen van de boot volgens afspraak (men wist goed de motorische storing te verhelpen). Afspraken nagekomen, snelle betaling (zowel voorschot als eindafrekening). Alle lof!
bij nick de boot van mijn leven...
bij nick de boot van mijn leven gekocht ,zeer goede persoonlijke behandeling heeft veel geduld om alle vragen te beantwoorden. fijne financiele afhandeling. zeer fijn zaken mee gedaan top
De inkoop van mijn boot ging...
De inkoop van mijn boot ging ondanks wat technische strubbelingen aan de motor van boot, voorspoedig. Voor wat betreft de afgifte van een vrijwaringsbewijs duurt het allemaal wat langer. Inmiddels zijn we nu 5 dgn na de verkoop en nog steeds niets ontvangen. Niet zo netjes.
Boot te koop aangeboden. Snelle...
Boot te koop aangeboden. Snelle reactie met een bod waarover ik in ieder geval serieus ben gaan nadenken. Na bezichtiging snel tot overeenstemming gekomen. Correcte afhandeling , directe betaling en boot direct meegenomen.. Positieve ervaring.