van Erp Auto's en Campers B.V.

Golf
van-erp-autos-en-campers-b-v--5d9566a65fc24ff09f40757ff2ab24ae.png
van Erp Auto's en Campers B.V.
Nijverheidsweg 4
Goor

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

7

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 4 van 4 beoordelingen


BOVAG naam zegt niets over een...
BOVAG naam zegt niets over een dealer ! Keihard zodra geld ontvangen, weinig aftersales of gevoel voor de klant! Hebben een camper gekocht in januari 2021 vol vertrouwen in deze BOVAG dealer, na 4 weken hebben we deze opgehaald. Binnen een week de eerste gebreken geconstateerd. Deze zijn deels verholpen. De wc deur kon niet eens dicht. Tijdens ons eerste weekend weg meerdere mankementen aangetroffen. Deze zijn ons niet verteld bij verkoop. Uiteraard direct melding van gemaakt. We voelen ons behoorlijk bedonderd. In eerste instantie bood de eigenaar aan een andere camper uit te zoeken, dit gedaan echter claimt onze mail gemist te hebben. Vervolgens bood hij ons alleen maar veel duurdere aan. En nu na bemiddeling door Bovag biedt hij helemaal niets meer aan en zitten wij met een koop welke we normaliter nooit zouden hebben gedaan. Ook richting onze jurist geeft deze zgn. BOVAG dealer aan. Niet aan inruil te willen doen, mits hij er weer vol aan verdiend. Harde zakenman, komt sympathiek over maar zodra het geld binnen is weinig aftersales of gevoel voor de klant. Deze dealer solliciteert naar de koude douche bij RADAR. Wat zijn we teleurgesteld. We dachten bij een BOVAG dealer zit je goed, het is dus anders dan in de reclame, geen garantie dat je met een goede dealer zaken doet.
Zijn na lang zoeken bij van Erp...
Zijn na lang zoeken bij van Erp geslaagd voor een bij ons passende camper. Bij de keuze van de camper werd er goed met ons mee gedacht (heb een handicap). Uitgebreide en vooral vriendelijke hulp gekregen. Goede service en echte aanrader om er eens te gaan kijken. Tof !
Heel erg blij met de 6 maanden...
Heel erg blij met de 6 maanden geleden gekochte Renault. Er wordt helder gecommuniceerd bij de verkoop. We hadden een leuk gesprek en het was de rit naar Twente zeker waard!
Vlotte afwikkeling
Vlotte afwikkeling