Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

Vakgarage Montfoort

Golf
vakgarage-montfoort-47edebff061196aba9972052d084246a.png
Vakgarage Montfoort
Aardvletterweg 6
Montfoort

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
11:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

9
Welkom bij Vakgarage Montfoort.

Samen met vele collega's maken wij deel uit van de Vakgarage formule, wat niet alleen garant staat voor kwaliteit, maar waarmee u kunt profiteren van gezamenlijke inkoopvoordelen! Zo bent u zeker van een goede prijs naast onze gebruikelijke kwaliteit.
Al sinds 1991 is Vakgarage het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met alle Vakgarages bieden wij een full-service aanbod voor elk automerk. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.
Een bijkomend voordeel van Vakgarage is dat wij de originele en A-kwaliteit onderdelen gezamenlijk en dus goedkoper inkopen, en daar profiteert u direct van mee! Voor APK-Keuringen, banden, regulier onderhoud én seizoenscontroles bent u bij Vakgarage Montfoort aan het juiste adres.
Maar uiteraard bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion zult u bij Vakgarage Montfoort gegarandeerd slagen.

Voor iedere APK die bij ons uitgevoerd wordt gaat er 50 cent naar de Johan Cruijf Foundation en Vakgarage Montfoort doet aan duurzaam ondernemen!Diensten

Reviews

6 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Betreft de aankoop van een auto....
Betreft de aankoop van een auto. Communicatie was prima. Afspraken voor het ophalen van de auto zijn keurig nagekomen. Nette en vriendelijke mijnheer die de gehele transactie vlot en correct afgehandeld heeft. Jammer dat ik niet meer auto te koop heb :-)
Prima volgens afspraak geregeld!
Prima volgens afspraak geregeld!
prima service en vriendelijke...
prima service en vriendelijke benadering.
Zeer nette garage en perfecte...
Zeer nette garage en perfecte afhandeling van de verkoop van m'n 3 jaar oude Opel Mokka.
Fijne service, redelijke prijs...
Fijne service, redelijke prijs gekregen voor mijn auto. Auto werd netjes thuis opgehaald, geen prijsonderhandelingen meer tijdens het ophalen. Kortom, gewoon goed
Offerte aangevraagd voor het...
Offerte aangevraagd voor het vervangen van de distributie riem. Hele nette en redelijke offerte gekregen qua prijs! Geen verassingen achteraf en gewoon de offerte prijs afgerekend! Gratis leven auto meegekregen ! Super vriendelijke top garage die met de klant meedenkt!! Mvg, klaas