rgm-goederenmakelaar-9475394a751f4fda37437a524104a669.png

RGM Goederenmakelaar

Leonard Springerlaan 125 (route)
Deventer

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over RGM Goederenmakelaar

De eigenaar van dit bedrijf heeft gewerkt bij verschillende merkdealers, maar is vervolgens gaan handelen volgens eigen concept. RGM Goederenmakelaar bemiddelt voor particulieren en bedrijven, die het om welke reden dan ook niet zien zitten om hun goederen zelf te verkopen.

RGM Goederenmakelaar werkt met een concept met 99% succesgarantie. Sommige goederen worden geleverd met garantie en in veel gevallen kunt u spullen inruilen bij RGM Goederenmakelaar.

Wij verzorgen ook financieringen. Hierdoor kunnen wij uw spullen makkelijker voor u verkopen. In sommige gevallen investeert RGM Goederenmakelaar zelf ook in goederen. Wij hebben veel ervaring met de verkoop van voertuigen, maar ook van aanhangwagens. Wij staan echter open voor allerlei goederen, zo verkochten wij onlangs een betonmolen, fietsenrekken, vijvers en een Honda motor.

RGM Goederenmakelaar biedt zijn goederen zo direct en transparant mogelijk aan. Uiteindelijk is ons doel dat zowel verkoper als koper een goed gevoel aan de transactie overhoudt. Betrouwbaarheid en een goede naam zijn ons uitgangspunt. U kunt op ons vertrouwen..


Reviews - gemiddeld cijfer: 9

Schrijf een review
Aanbevolen door klant
7
Service
7
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

De overdracht vond op de afgesproken tijd plaats en Dhr. Robbert Timmers was zeer vriendelijk en hij had zelfs een compliment over de staat van onze caravan. Al met al een prima ervaring.


Leny uit Haarlem
9 vrijdag 29 mei 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
9
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Afspraken werden volledig en op tijd nagekomen. Geen gezeur over de prijs. Vrijwaring en betaling vonden direct plaats bij overdracht.


Huug uit Vlaardingen
9 maandag 17 februari 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Contact is direct met mij opgenomen en was heel vriendelijk en duidelijk. Op tijd op de afspraak om de caravan op te halen en ook dan correct , vriendelijk en duidelijk. Ik verwacht dat hij goede nieuwe gebruikers gaat vinden en dat geeft mij een rustig idee. Heel erg bedankt.


Marjo uit Spijkenisse
10 woensdag 18 december 2019