Okkerman Auto's

Golf
okkerman-autos-34909255a9f9bd0f19bee6f461bba0bb.png
Okkerman Auto's
Lindelaan 27
Kamerik

Openingstijden

Maandag
13.30 - 17.30
Dinsdag
13.30 - 17.30
Woensdag
13.30 - 17.30
Donderdag
13.30 - 17.30
Vrijdag
13.30 - 17.30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

7

Reviews

10 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Mensen koop hier geen auto....
Mensen koop hier geen auto. Stelletje oplichters zijn het
Leuk en vriendelijk bedrijf!...
Leuk en vriendelijk bedrijf! Ontspannen sfeer, geen opdringende verkopers. Op naar de volgende bolide! :-)
Meer dan 2uur moeten rijden om...
Meer dan 2uur moeten rijden om een " Nette en goed rijdende Fiat Panda " te kopen. 1.Schade auto geweest. Motorkap en voorbumper sluiten totaal niet mooi op elkaar. Achter bumper en zijdeuren haden ook behoorlijke krassen en schade voor een " nette " fiat panda. 2. Motor niet goed Bij het starten was het motor hoog op toeren, wat ook normaal is. Maar toen de motor warm werd, kon je duidelijke horen dat de motor op een cilinder minder loopt. Dus toen ging de motor van zelf uit. 3. Meneertje dacht even de smartass te spelen Na dat de motor uit was gevallen heb ik de auto weer gestart maar 2seconden later weer van zelf uitgevallen. Toen heb ik meneertje oplichter bijgeroepen. Volgens meneer oplichter was dat " start - stop ". -Meneeer oplichter: hoe heet deze auto? Fiat panda. Goedzo. Alle fiat panda zijn zo. Dus stel je wilt je auto stationair laten draaien dan kan dat niet bij fiat panda. Volgens meneer oplichter. 4. Het woord "nette" klopte al lang niet. Maar "goede rijdende" was nog een erger. Hoe de motor van de auto draaide wist je al meteen dat deze auto niet te rijden is. Maar dat gaat meneer oplichter niet om want wat hij wilt is geld tellen. Ik heb dus gezegd dat de beschrijving van de auto niet klopt en dat ze bij de beschrijving hadden moeten zetten dat het een auto met hier en daar schade is. 5. Respectloos Meneer oplichter vondt het niet goed wat ik had gezegd en dat de schade wat de auto had, heeft elke auto met dit km stand. ( 130dkm ). Volgens meneer oplichter heeft hij 100auto's op voorraad staan en zou geen tijd hebben om de beschrijving van de auto aan te passen. MENSEN WEES GEWAARSCHUWD!!!! KOOP HIER GEEN AUTO WANT DIT ZIJN STELLETJE RESPECTLOZE OPLICHTERS. Auto met schade aan de buitenkant en schade aan de motor noemen ze " Nette en goed rijdende Fiat Panda ".
Mercedes ML uit 2006 gekocht...
Mercedes ML uit 2006 gekocht voor een scherpe prijs. Auto naar verwachting zeer goed. Doen wat ze beloven.Eerlijk bedrijf.
Reële prijzen, goede prijs...
Reële prijzen, goede prijs kwaliteit verhouding. In alle prijsklasse's! Zeker een aanrader, rij nu al een tijdje met een auto van hun, ben er erg blij mee!
Ben heel goed geholpen. Zeer...
Ben heel goed geholpen. Zeer vriendelijke mensen. Heb hier een auto gekocht alleen onderweg kwam ik een probleem tegen van de auto en ben gelijk teruggereden. Ik ben direct ter plekke geholpen. Maar de auto moest nog voor reparatie bij de garage blijven. Hij is mij tegemoet gekomen voor de onnodige reiskosten die ik heb gemaakt en de reparatie word vergoed door de garantie die ik erbij had genomen. En hij komt hem helemaal naar mij toe brengen als de auto weer gemaakt is. Ben tot zover zeer tevreden.