Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

MSB motoren

Golf
msb-motoren-motorstallingbrabant-nl-c89d57c90844d83dd180fc4e2ce9e71a.jpg
MSB motoren
Nijverheidstraat 15
Wijk en Aalburg

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
10:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Op afspraak

9
MSB motoren bestaat sinds 4 jaar en is gevestigd in Wijk en Aalburg. Ontstaan uit passie voor motorfietsen ben ik MSB motoren medio 2014 begonnen.

Hoofdactiviteiten van MSB motoren zijn: onderhoud, reparatie, poetsen, aan- en verkoop van motoren en bemiddeling.

Mocht u dit seizoen weer verzorgd willen gaan rijden of wilt u uw motor toch liever inruilen voor een andere motor dan hebben wij voor u wellicht een passende aanbieding.
Tevens is het mogelijk door middel van een zoekopdracht voor u speciaal de juiste motor in de markt te vinden via onze kanalen.

Bij MSB motoren staat service hoog in het vaandel en zullen wij er voor zorg dragen dat iedere motorrijder met een tevreden en veilig gevoel weer op zijn of haar motor stapt.

MSB motoren is gevestigd aan de Nijverheidstraat 15 4261 TK in Wijk en Aalburg.

Overige tijden op afspraak : 's avonds ook mogelijk.

Tot ziens bij MSB motoren; de koffie staat klaar.
Diensten

Reviews

5 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Goede ervaring , correcte...
Goede ervaring , correcte afhandeling ,komt professioneel en heel klant vriendelijk over. Het geheel als prettig ervaren ,vooral de. snelle afhandeling.
Prettig contact na motor...
Prettig contact na motor aangeboden via tussenpersoon. Heldere afspraken die ook nagekomen worden. Komt op tijd, en afhandeling vindt ter plekke plaats waarbij alle stappen dubbel geverifieerd worden om eventuele fouten te voorkomen.
De verkoop van mijn motor aan...
De verkoop van mijn motor aan MSB ging zeer soepel en prettig. Bij vragen of wijzigingen was de verkoper altijd telefonisch bereikbaar en er is actief meegedacht. Ook het via internet regelen van het vrijwaringsbewijs ging snel. Normaal heb ik bij auto/motor/telefoonverkopers altijd het gevoeld opgelicht te worden, maar bij MSB had ik hier geen last van.
Gert jan We zochten een...
Gert jan We zochten een nieuwe motor en kwamen bij M.S.B motoren in contact,We hebben gebeld en meer informatie over de Cbr 600rr. Gevraagd en werden keurig geholpen erg vriendelijk en uitgenodigd om te komen kijken en toen we daar kwamen een super service alles stond keurig klaar en was exact hoe alles was verteld dit is z'n prettig gevoel dat we tot koop zijn over gegaan na een proefrit alles werdt weer keurig verzorgd en de dag dat we hem kwamen ophalen stond hij klaar zoals afgesproken met alle papieren en foto's van wat gedaan was en nog een volle tank benzine echt geweldige service van A tot Z kort om zoek je een motor ga naar M.S.B motoren en Gertjan zorgt voor een goed goed resultaat
het geheel in overeenstemming...
het geheel in overeenstemming met mijn gedachten