Mr Biker BV

Golf
ef5d0194e172d297e0421b6b729d58ac373103ec.jpg
Mr Biker BV
Industriestraat 9
Hoensbroek

Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:30
Dinsdag
07:30 - 17:30
Woensdag
07:30 - 17:30
Donderdag
07:30 - 17:30
Vrijdag
07:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

9
Een nieuwkomer als motorzaak in het zuiden, echter al 40 jaar bekend in de autowereld als Auto Schloesser / AutoLeo. Een familiebedrijf waar u terecht kunt voor alle mobiliteit rondom uw auto en motorfiets.
In het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg met als uitvalsbasis de Eifel en Ardennen is het prachtig motorrijden, dat willen wij onze klanten mogelijk maken!

U kunt bij ons terecht voor alles rondom uw motorfiets zoals :

- Verkoop van (jonge) gebruikte motorfietsen
- Verhuur van motorfietsen voor 1 dag, een weekend, week of zelfs langer
- Onderhoud en reparatie van alle merken motorfietsen
- Motorbanden

Onze motorzaak is uit passie voor motorfietsen ontstaan, wij hebben een mooie collectie jonge motoren met lage kilometerstanden. Uiteraard leveren wij onze motoren met een uitgebreide inspectie & poetsbeurt aan u af, zonder bijkomende kosten.

Reviews

5 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
duidelijke communicatie, nette...
duidelijke communicatie, nette afwikkeling, afspraak is afspraak
Alle afspraken zijn nagekomen....
Alle afspraken zijn nagekomen. De verkoop werd keurig afgehandeld. Afgesproken bedrag stond direkt op mijn rekening gelijk met het vrijwaringsbewijs. Aardige en kundige medewerker die de motor kwam ophalen. Kortom een iets lagere prijs dan gehoopt maar wel de motor verkocht binnen 24 uur en 2 dagen later al opgehaald. Scheelt echt een hoop rompslomp. Helemaal top.
zeer correct en eerlijk afgehandeld
zeer correct en eerlijk afgehandeld
Alles verliep vlot en perfect.
Alles verliep vlot en perfect.
In eerste instantie heeft het...
In eerste instantie heeft het even geduurd voor er contact tussen Motoleo en mijzelf was. Nadat dit tot stand gekomen was is er een goed contact geweest. Leo is zelf de motor op komen halen en tijdens de afhandeling van de papieren hing er een heerlijke informele sfeer alsof wij elkaar al jaren kenden. Betaling zichtbaar gedaan en Leo ging pas weg nadat het geld ook op mijn rekening zichtbaar was. Kort samen gevat Een topbedrijf zonder kapsones. Bedankt Leo.