Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

Maascars

Golf
c1a7d9c8f84aedd0d43c7be2d3b86eb11ea0586d.png
Maascars
Bourgondischelaan 10
Ridderkerk

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

9
We hechten hoge waarde aan persoonlijke service, hetgeen betekent dat we altijd en onvoorwaardelijk bereid zijn om onze kennis en expertise met onze klanten te delen. We willen altijd en heel graag iets kunnen betekenen voor onze klanten wanneer ze een auto bij ons hebben gekocht of willen kopen of wanneer ze een auto hebben gekocht of willen kopen bij een van onze collega autobedrijven ergens in het land.
Diensten

Reviews

17 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Wat een fijn bedrijf is dit! Wij...
Wat een fijn bedrijf is dit! Wij kwamen hier voor een specifieke auto. Maar uiteindelijk kregen we de kans om meerdere auto's proef te mogen rijden en te vergelijken. We werden super vriendelijk geholpen en de auto's die er stonden waren allemaal netjes, niet ingesmeerd met vet en glimmende zooi ( vind maar eens zo'n bedrijf tegenwoordig!! ) wij zijn nog in afwachting van een schade afhandeling van onze eigen auto, maar mocht er een andere moeten komen, dan kopen wij 'm zeker hier! Ze waarderen je echt als klant. Ook als je niet direct wat kan kopen.
3e jaar op rij met mijn bij hun...
3e jaar op rij met mijn bij hun gekochte auto alweer naar volle tevredenheid geholpen! Ondanks dat ze zelf geen eigen werkplaats hebben, kunnen ze bijna alle service bieden van dealers met werkplaatsen en dat allemaal tegen hele mooie prijzen!
Fijn geholpen. Tonen de...
Fijn geholpen. Tonen de auto's zoals ze werkelijk zijn, niks afspuiten of onnodig laten glimmen Al bijna 2 jaar zonder noemenswaardige dingen aan het genieten van mijn auto. Thanks!
Van tevoren gebeld voor een...
Van tevoren gebeld voor een mooie Scirocco. Met het verzoek om de auto buiten te zetten een dag van tevoren. Zodat we de auto met een koude motor konden horen. Samen met mijn monteur langs geweest. Volledig volgens beschrijving van hun. Zowel telefonisch als van dichtbij heel transparant over de auto en hun manier van werken. Na de proefrit samen met hun en mijn monteur nog wat dingetjes afgesproken voor de aflevering. Dit is allemaal keurig uitgevoerd. GOEDE SERVICE KAN NOG STEEDS. HEEL DIRECT EN DUIDELIJK ZIJN ZE. Ze hangen geen verkooppraatjes op, geen slijmpartijen bij de klant. Super. Hier kunnen veel bedrijven wat van leren. Ik zal iedereen uit mijn omgeving naar jullie doorsturen. Tot de volgende handel heren!
Samen met mijn vader heel netjes...
Samen met mijn vader heel netjes ontvangen. Over een proefrit werd niet moeilijk gedaan. Na afloop samen de punten voor de aflevering besproken. Op de dag van aflevering heeft mijn buurman (automonteur) ook gekeken, zijn oordeel: Keurig afgeleverd, eerlijk bedrijf als men zo vakkundig en netjes te werk gaat. Super bedankt!
Mijn moeder en broer hebben hun...
Mijn moeder en broer hebben hun auto hier ook gekocht,. Ik zocht als eerste auto een betaalbare en degelijke auto. Paar keer wezen kijken. Nooit opdringerig gedaan en toen stond mijn auto er eindelijk tussen. Zonder meerprijs een apk, beurt en poetsbeurt. Dat de auto toe was aan een beurt, had ik zelfs niet eens door. Topservice! Ze houden niks achter en daarom kan ik met plezier en zonder zorgen genieten van mijn mooie auto!