Maascars

Golf
c1a7d9c8f84aedd0d43c7be2d3b86eb11ea0586d.png
Maascars
Bourgondischelaan 10
Ridderkerk

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

8
We hechten hoge waarde aan persoonlijke service, hetgeen betekent dat we altijd en onvoorwaardelijk bereid zijn om onze kennis en expertise met onze klanten te delen. We willen altijd en heel graag iets kunnen betekenen voor onze klanten wanneer ze een auto bij ons hebben gekocht of willen kopen of wanneer ze een auto hebben gekocht of willen kopen bij een van onze collega autobedrijven ergens in het land.

Reviews

5 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Ik kom hier nooit meer, ben zelf...
Ik kom hier nooit meer, ben zelf naïef geweest hier te kopen. Maand garantie betekent dat ze zelf ook niet achter hun product staan en als je tussen de te mooie revieuws doorleest kom je er wel achter dat er geen reet van klopt.
Ik heb daar pas geleden een...
Ik heb daar pas geleden een karretje voor me meisje gekocht. Ik had een dingetje met de auto. Nadat ik contact had opgenomen, ben ik heel netjes geholpen. Ik zou ze als gewoon altijd bellen dan helpen ze toekomstige klanten ook vast en zeker. Je koopt natuurlijk geen nieuwe hehehe. Pluim namens mij en Carolien jongens! Leef en laten leven.
Auto's verkopen met...
Auto's verkopen met verborgen defecten, achteraf hele dure reparaties aan de auto. Pas op voor dit bedrijf! Trap niet in de mooie praatjes van dit bedrijf. Ik ga een civiele procedure starten tegen maascars auto's. Auto's verkopen die eigenlijk niet meer verkocht mogen worden. Nogmaals doe geen zaken met dit bedrijf genaamd Maascars auto's Bourgondischelaan 10, 2983 SH Ridderkerk.
Een poos geleden had ik een...
Een poos geleden had ik een Skoda Octavia gekocht bij Maascars. Je wordt er vriendelijk ontvangen en krijgt ook de gelegenheid om de auto even in alle rust te bekijken. Na de koop had ik nog wat dingen, die niet nodig waren, anders wilden. Ook toen hebben ze me goed en heel schappelijk geholpen. Mijn eigen garage vroeg namelijk veel meer. Ik snapte niet hoe dat kon, maar Maascars gaf aan dat zei hun eigen klanten altijd extra scherp willen helpen.
Kom al meer dan 10 jaar bij...
Kom al meer dan 10 jaar bij Maascars. Destijds hadden ze niet meer dan 10 auto's staan. Inmiddels zijn ze enorm gegroeid. Ondanks de groei word je nog steeds goed geholpen en nemen ze de tijd voor je. Het voelt dus nog steeds persoonlijk. Ik kan altijd bij ze terecht. Niet alleen als ik iets wil kopen, maar ook als er problemen zijn of er reparties uitegevoerd moeten worden. Kortom een full service autobedrijf.