Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

HSL Bikes

Golf
hsl-bikes-618f64c894e0ad72aee8f6cfc541098f.png

HSL Bikes

De Limiet 3
Vianen

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
9.00 - 17.30
Woensdag
09.00 - 17.30
Donderdag
09.00 - 17.30
Vrijdag
09.00 - 17.30
Zaterdag
09.00 - 16.00
Zondag
Op afspraak

8
14 reviews

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 14 beoordelingen


Monique uit Vianen
05-08-2022

HSL Bikes


10
Service
10
Klantvriendelijk
10
Bereikbaarheid
10
Totaalcijfer bedrijf: 10
Aanbevolen door klant
Zijn goed en snel geholpen....
Zijn goed en snel geholpen. Een betrouwbaar en vakkundig bedrijf die zn afspraken nakomt. Koffie is ook lekker
piet uit parimaribo
18-04-2020

HSL Bikes


1
Service
1
Klantvriendelijk
2
Bereikbaarheid
5
Totaalcijfer bedrijf: 1
Motor gekocht net voor de...
Motor gekocht net voor de winter, na de garantie periode natuurlijk beginnen te rijden. Vering voor stond te hard...afgesteld naar fabrieksinstellingen, wat blijkt....lekke voorvork. Rempads 3 mm? Olie zo zwart als roet. Bougies in geen jaren vervangen. Dus absoluut GEEN aflever beurt gehad, maar natuurlijk wel voor moeten betalen *%$#$#@$. NOOIT MEER....HSL BIKESv
Peter uit HARMELEN
26-12-2019

HSL Bikes


9
Service
9
Klantvriendelijk
9
Bereikbaarheid
10
Totaalcijfer bedrijf: 9
Aanbevolen door klant
s,morgens gebeld afspraak...
s,morgens gebeld afspraak gemaakt s,avonds rond 20.00uur en alles netjes geregeld de motor ingeladen vriendelijke man
Ben uit Nieuw-Vennep
15-10-2019

HSL Bikes


9
Service
9
Klantvriendelijk
9
Bereikbaarheid
9
Totaalcijfer bedrijf: 9
Aanbevolen door klant
Goede afspraken kunnen maken....
Goede afspraken kunnen maken. Goede communicatie. Gewoon helemaal top! Snelle en nette afhandeling!!
P. uit Strijen
27-08-2019

HSL Bikes


10
Service
-
Klantvriendelijk
-
Bereikbaarheid
-
Totaalcijfer bedrijf: 10
Aanbevolen door klant
Hele vriendelijke mensen en een...
Hele vriendelijke mensen en een snelle en correcte afhandeling van de deal. Biedt naar waarde.
Edwin uit Zeist
16-08-2019

HSL Bikes


9
Service
-
Klantvriendelijk
-
Bereikbaarheid
-
Totaalcijfer bedrijf: 9
Aanbevolen door klant
Paar weken geleden bij HSL bikes...
Paar weken geleden bij HSL bikes een Suzuki intruder 1500 gekocht. Prima en gezellig geholpen....voelde mij gelijk thuis en dat vind ik erg belangrijk. Nou wilde vanmorgen mijn intruder niet meer starten (accu leeg/kapot). Ik belde Jaap (de eigenaar van HSL bikes) en ik kon direct langs komen en hij ging het oplossen. Dus met behulp van de buurman de intruder aan de praat gekregen en op naar Vianen. En inderdaad gelijk geholpen door Jaap , een nieuwe accu werd geplaatst en twee koffie verder mocht ik weer naar huis op mijn mooie bike en hoefde niets af te rekenen....garantie....doen we niet moeilijk over! Top! Hier kom ik vaker terug...dat is zeker. Met vriendelijke groet , Edwin. Uit Zeist.
Sander uit Katwijk
08-01-2019

HSL Bikes


8
Service
-
Klantvriendelijk
-
Bereikbaarheid
-
Totaalcijfer bedrijf: 8
Aanbevolen door klant
In de kerstvakantie ben ik bij...
In de kerstvakantie ben ik bij HSL Bikes geweest om te kijken naar de FZ6 Fazer (1e motor). Bij de koop ben ik geholpen door Jaap. Jaap is een kundige man en wat je met hem afspreekt komt hij ook na. Een fijne eigenschap is dat hij ook meedenkt; hij wil een goed product afleveren en als er iets niet helemaal naar je zin is, is hij bereid om je tegemoet te komen en het samen op te lossen. Kortom, HSL Bikes is een fijne zaak waar ik een goed gevoel bij heb, waar je gerust je motor kan kopen en ik voor een volgende motor terug zal komen!
peter uit Amstelveen
02-10-2018

HSL Bikes


8
Service
-
Klantvriendelijk
-
Bereikbaarheid
-
Totaalcijfer bedrijf: 8
Aanbevolen door klant
September2018 bij HSL Bikes...
September2018 bij HSL Bikes Vianen een V Strom 1000 gekocht. Alvorens ik deze motor kocht een aankoop inspectie door een externe specialist laten uit voeren op de lokatie van Jaap (de eigenaar). Enkele dagen na de aankoop lekkage van een voorvork keerring. Ik belde Jaap die liet de dag erop mijn motor ophalen met een busje voor reparatie. Dat zelfde busje had ook een leenmotor bij zich die ik mocht gebruiken. De kosten die mij werden doorberekend bedroegen 0 euro. Ik ben onder de indruk geraakt van Jaap, die ik 2 keer gesproken heb/aan het werk heb gezien, hoe hij zijn bedrijft "runt". Jaap overziet alles, weet waar hij zijn prioriteiten moet leggen, is direct, zoekt een balans in het maken van een "deal" en neemt alle tijd voor je die jij nodig hebt om tot een beslissing te kunnen komen. Dit op de achtergrond ondersteunt door zijn vriendin. Ik zou Jaap aanbevelen als je op zoek bent naar een motor
Bob uit Breda
25-11-2017

HSL Bikes


8
Service
-
Klantvriendelijk
-
Bereikbaarheid
-
Totaalcijfer bedrijf: 8
Aanbevolen door klant
Motor met bovag garantie...
Motor met bovag garantie aangeschaft bij Jaap. Spontane man. Motor was eerlijk geprijsd, echter een klein probleempje met de accu en een missende reserve-sleutel. Zonder problemen of moeilijk gedoe een nieuwe accu opgestuurd gekregen en hij is zelfs voor de reservesleutel tegemoet gekomen. Mocht ik de recensies geloven, dan is HSL-bikes met Jaap aan de leiding op een zeer positieve wijze aan het veranderen.
Cor uit Vianen
04-11-2017

HSL Bikes


9
Service
-
Klantvriendelijk
-
Bereikbaarheid
-
Totaalcijfer bedrijf: 9
Aanbevolen door klant
Gisteren kwam ik er achter dat...
Gisteren kwam ik er achter dat mijn ketting zo los hing dat hij tegen mijn standaard aan klapperde. Omdat dit behoorlijk gevaarlijk toch maat even besloten om langs te rijden. De monteur/eigenaar heeft me direct geholpen zodat ik met 10 minuten weer op weg kon. En dat met een vriendelijke hand.