Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

HSL Bikes

Golf
hsl-bikes-618f64c894e0ad72aee8f6cfc541098f.png
HSL Bikes
De Limiet 3
Vianen

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
9.00 - 17.30
Woensdag
09.00 - 17.30
Donderdag
09.00 - 17.30
Vrijdag
09.00 - 17.30
Zaterdag
09.00 - 16.00
Zondag
Op afspraak

8
OVER ONS

Jaap Voorhout heeft al heel lang een passie voor gemotoriseerde tweewielers en voor ondernemen. Jaap heeft per 1 november 2017 HSL Bikes overgenomen van Hans Peelen. HSL Bikes richt zich op de in- en verkoop, reparatie en onderhoud van gebruikte tour- en sportmotoren, van alle merken. Gemiddeld is er altijd een keuze uit 70 motoren, van alle leeftijden en verschillende kilometerstanden. HSL Bikes is tevens de Harley Davidson specialist in de regio. Bij aankoop krijgen alle motoren een afleverbeurt en BOVAG-garantie.

Wij zijn een zaak waar wij de tijd nemen om u een goed advies te geven. Daarbij bieden wij u een reƫle prijs/kwaliteit verhouding. Motoren zijn de corebusiness, maar u kunt bij ons ook terecht voor in- en verkoop, reparatie en onderhoud aan brom- en snorscooters.

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. De koffie staat voor u klaar.
Diensten

Reviews

13 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Motor gekocht net voor de...
Motor gekocht net voor de winter, na de garantie periode natuurlijk beginnen te rijden. Vering voor stond te hard...afgesteld naar fabrieksinstellingen, wat blijkt....lekke voorvork. Rempads 3 mm? Olie zo zwart als roet. Bougies in geen jaren vervangen. Dus absoluut GEEN aflever beurt gehad, maar natuurlijk wel voor moeten betalen *%$#$#@$. NOOIT MEER....HSL BIKESv
s,morgens gebeld afspraak...
s,morgens gebeld afspraak gemaakt s,avonds rond 20.00uur en alles netjes geregeld de motor ingeladen vriendelijke man
Goede afspraken kunnen maken....
Goede afspraken kunnen maken. Goede communicatie. Gewoon helemaal top! Snelle en nette afhandeling!!
Hele vriendelijke mensen en een...
Hele vriendelijke mensen en een snelle en correcte afhandeling van de deal. Biedt naar waarde.
Paar weken geleden bij HSL bikes...
Paar weken geleden bij HSL bikes een Suzuki intruder 1500 gekocht. Prima en gezellig geholpen....voelde mij gelijk thuis en dat vind ik erg belangrijk. Nou wilde vanmorgen mijn intruder niet meer starten (accu leeg/kapot). Ik belde Jaap (de eigenaar van HSL bikes) en ik kon direct langs komen en hij ging het oplossen. Dus met behulp van de buurman de intruder aan de praat gekregen en op naar Vianen. En inderdaad gelijk geholpen door Jaap , een nieuwe accu werd geplaatst en twee koffie verder mocht ik weer naar huis op mijn mooie bike en hoefde niets af te rekenen....garantie....doen we niet moeilijk over! Top! Hier kom ik vaker terug...dat is zeker. Met vriendelijke groet , Edwin. Uit Zeist.
In de kerstvakantie ben ik bij...
In de kerstvakantie ben ik bij HSL Bikes geweest om te kijken naar de FZ6 Fazer (1e motor). Bij de koop ben ik geholpen door Jaap. Jaap is een kundige man en wat je met hem afspreekt komt hij ook na. Een fijne eigenschap is dat hij ook meedenkt; hij wil een goed product afleveren en als er iets niet helemaal naar je zin is, is hij bereid om je tegemoet te komen en het samen op te lossen. Kortom, HSL Bikes is een fijne zaak waar ik een goed gevoel bij heb, waar je gerust je motor kan kopen en ik voor een volgende motor terug zal komen!