Autobedrijf John Vorstenbosch

Golf
handels-onderneming-vorstenbosch-5e3febce697910c4bb45fc2b554d4398.png
Autobedrijf John Vorstenbosch
Kanaaldijk-Noord 40
Heeswijk-Dinther

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

9
Autobedrijf John Vorstenbosch, gevestigd in Heeswijk Dinther, is een echt Brabants familiebedrijf dat al ruim 25 jaar zowel particulier als collega-autobedrijven van jonge gebruikte occasions voorziet.
Voor zowel de particulier, maar ook zeker voor collega autobedrijven is het interessant om onze voorraad via deze site in de gaten te houden of eens, geheel vrijblijvend, contact met ons op te nemen. Want door onze snel wisselende voorraad van circa 60 jonge occasions kunt u misschien ook uw klant bedienen.
Door onze zeer scherpe prijzen is onze voorraad snel wisselend.

Vraag vooraf of de door u gevonden auto niet net verkocht is. U kunt op die manier een teleurstelling voorkomen.

Reviews

16 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Prima service na problemen met...
Prima service na problemen met de auto. Vakkundig gemaakt en ondanks geen garantie te hebben afgesloten toch onder de garantie laten vallen. Vriendelijke mensen en prima uitleg.
Beste Service,Schnelle Abholung...
Beste Service,Schnelle Abholung und Bezahlung 100% zuverlässig 100% Empfehlung wert
Lekke band onderweg. Kom uit...
Lekke band onderweg. Kom uit Amsterdam. Zag bordje onderweg van autobedrijf Vorstenbosch. Erheen. Vriendelijk, meteen band gerepareerd en veilig 's avonds weer thuis. Super.
Goed en netjes geholpen! Aardig...
Goed en netjes geholpen! Aardig en heel vrijblijvend kunnen rondkijken naar de auto's die er stonden. Gastvrij met koffie en een praatje. Hele fijne auto gekocht. We rijden er met veel plezier in onze Nissan Qashqai rond.
Al diverse keren voor onderhoud,...
Al diverse keren voor onderhoud, aanschaf van een auto(s)geweest en altijd perfect geholpen! Goed bereikbaar, prima service en Brabantse gastvrijheid! Weten ook zeker dat we oprecht geholpen worden. Thanks!
In maart een mooie Ford B max...
In maart een mooie Ford B max gekocht. Auto keurig afgeleverd. Het was nog koud weer. Paar weken later op een warme dag bleek de airco defect, kan gebeuren. Daarover contact opgenomen met John. Ik woon op 125 Km afstand, dus hoe regelen we dat? Afgesproken dat ik de auto kon brengen en dat deze voor mij gratis gerepareerd zou worden. Zo gezegd , zo gedaan. Dus prima service.