Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

Gebben Motoren BV

Golf
gebben-motoren-bv-f349951987a69a52923c8fdd769a2fb7.png
Gebben Motoren BV
Industrieweg 25
Rogat

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 21:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

9
Gebben Motoren is een begrip op het gebied van de in- en verkoop van motoren. Wij zijn de grootste en meest toonaangevende Yamaha-dealer van Nederland. Maar wij doen ook de in- en verkoop van alle andere merken als Honda, Kawasaki, Suzuki, BMW, Ducati, Aprilia, KTM, Polaris, Beta, Husqvarna, Gas-Gas, Moto-Guzzi, Harley-Davidson en Triumph.

Onze werkplaats is bemand met vakkundige medewerkers. Zij voeren reparaties uit aan alle grote merken en worden ondersteund door ons onderdelenmagazijn, van waaruit vele onderdelen en accessoires uit voorraad leverbaar zijn.

Op de eerste verdieping vindt u de royale kledingshop met een zeer breed assortiment. Van motorpak tot helm en van handschoenen tot sokken. Voor zowel de weg- als voor de crossrijders bieden wij een breed scala aanverwante artikelen.

Al drie generaties lang is de naam Gebben onlosmakelijk verbonden met de motorwereld. Het leveren van kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht vinden wij vanzelfsprekend en dat wordt gewaardeerd. Wij hebben dan ook een grote trouwe klantenkring in heel Nederland en ver daarbuiten.
Diensten

Reviews

16 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Komt afspraak na. Zeer goede...
Komt afspraak na. Zeer goede afhandeling bij het afhalen van de motor. Professionele ophaaldienst en zeer vriendelijk. Een aanrader bij het verkopen van een motor.
Erg vriendelijk, gemoedelijk en...
Erg vriendelijk, gemoedelijk en behulpzaam personeel. Niks afkraken om een lagere inruilprijs te moeten geven en een faire prijs ontvangen voor mijn inruilmotor. Ook een helm gekocht die nog aangepast moest worden. Ondanks dat het tegen sluitingstijd liep werd er alle tijd voor me genomen. Verder ziet de zaak er erg goed uit met goed verzorgde motoren. Echt een aanrader.
Netjes geholpen min puntje was...
Netjes geholpen min puntje was dat er om een vrijwaringsbewijs moest vragen .