Gebben Motoren BV

Golf
gebben-motoren-bv-f349951987a69a52923c8fdd769a2fb7.png
Gebben Motoren BV
Industrieweg 25
Rogat

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 21:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

9
Gebben Motoren is een begrip op het gebied van de in- en verkoop van motoren. Wij zijn de grootste en meest toonaangevende Yamaha-dealer van Nederland. Maar wij doen ook de in- en verkoop van alle andere merken als Honda, Kawasaki, Suzuki, BMW, Ducati, Aprilia, KTM, Polaris, Beta, Husqvarna, Gas-Gas, Moto-Guzzi, Harley-Davidson en Triumph.

Onze werkplaats is bemand met vakkundige medewerkers. Zij voeren reparaties uit aan alle grote merken en worden ondersteund door ons onderdelenmagazijn, van waaruit vele onderdelen en accessoires uit voorraad leverbaar zijn.

Op de eerste verdieping vindt u de royale kledingshop met een zeer breed assortiment. Van motorpak tot helm en van handschoenen tot sokken. Voor zowel de weg- als voor de crossrijders bieden wij een breed scala aanverwante artikelen.

Al drie generaties lang is de naam Gebben onlosmakelijk verbonden met de motorwereld. Het leveren van kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht vinden wij vanzelfsprekend en dat wordt gewaardeerd. Wij hebben dan ook een grote trouwe klantenkring in heel Nederland en ver daarbuiten.

Reviews

13 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
De afspraak voor ophalen van...
De afspraak voor ophalen van mijn motor werd na acceptatie van het bod gemaakt en zeer goed nagekomen. Het vrijwaringsbewijs wordt per email nagestuurd.
Monique Schipper(Administratie)...
Monique Schipper(Administratie) had wel een sorry kunnen sturen, na mij te verwijten geen goed kentekenbewijs te hebben meegegeven, maar het was wel in orde.
Snel en netjes afgehandeld.
Snel en netjes afgehandeld.