Garagebedrijf C. de Greef

Golf
61a759a67c9e4ba146fd15a123f5a8cc7e0c2e07.jpg

Garagebedrijf C. de Greef

Achterstraat 55
Echteld

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Over ons

Wij informeren u graag over ons serviceverlenend bedrijf en over de auto's die momenteel bij ons te koop staan.

Service

Bent u een van de vaste klanten? Dan hoeven wij u niet uit te leggen wat wij onder service verstaan. Overweegt u klant bij ons te worden, dan zult ook u ervaren wat vakkundige en ouderwetse service inhoudt.
Met onze moderne apparatuur kunnen onze vakbekwame monteurs alle merken personenauto's en bedrijfsauto's in technische topconditie houden. Zijn er mankementen, dan luisteren wij goed naar de ervaringen van een klant, om vervolgens met onze kennis en apparatuur een oplossing te zoeken.
Tijdens de werkzaamheden gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsproducten en maken wij gebruik van hoogwaardig afstel-, meet-, en testapparatuur. Zo kunnen wij het onderhoud aan uw auto snel en efficient uitvoeren, waardoor u uw auto nooit langer kwijt bent dan nodig is.
Gedurende de onderhoudswerkzaamheden is het mogelijk gebruik te maken van een leenauto. De kosten hiervan bedragen € 10,00 per dag, exclusief brandstof.

Diensten

Door de opgedane ervaring in de afgelopen jaren kunnen wij u de volgende diensten aanbieden:
o Onderhoudswerkzaamheden aan alle merken (bedrijfs-) auto's
o Algemene Periodieke Keuring (APK)
o Schadetaxatie en -reparatie
o Airco service
o Inbouw alarm-, audio- en navigatieapparatuur
o Ruitreparatie en -vervanging
o Carcleaning; interieur en exterieur

Occasions

Bij de keuze van een auto staan uw wensen centraal. Wij geven u graag persoonlijk advies. Kijkt u eens naar onze occasions op de website of kom eens in Echteld kijken en een proefritje maken.
Hebben wij de door u gewenste auto niet op voorraad, dan zoeken we ‘m graag voor u op aan de hand van de door u verstrekte specificaties. Ons aanbod wisselt regelmatig, dus is het verstandig regelmatig onze website te raadplegen.
Nieuwe auto
Heeft u besloten om een nieuwe auto te kopen? Vraag ook dan vrijblijvend een offerte. Wij leveren alle merken en uitvoeringen tegen zeer concurrerende prijzen.
Diensten

Reviews

Nog geen reviews