Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

CPH Motoren

Golf
f6dbb479dc5d98d8eafc94cb63799dad0dad95e0.jpg
CPH Motoren
Ambachtsweg 4
UDENHOUT

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

8
CPH Motoren staat al sinds de oprichting in 1999 garant voor de beste service en de scherpste prijzen. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud en reparatie van uw motor, motorbanden en gebruikte motoren. Wij helpen u graag met alles wat met uw motor te maken heeft door middel van deskundig advies, ervaring en kennis. Wij zijn vakkundig en betrouwbaar en bieden betaalbaar onderhoud aan alle merken motoren.

Onze werkplaats is uitgerust met moderne en professionele apparatuur, waardoor wij onderhoud en reparaties uit kunnen voeren aan alle merken motoren, voor een betaalbare prijs en met goede kwaliteit.

Ook bieden wij een ruim aanbod gebruikte motoren. Door onze ervaring in de motorbranche zijn wij in staat goede, gebruikte motoren te leveren voor scherpe prijzen.
Ook heeft ons bedrijf een RDW-erkenning ontvangen.

Wilt u CPH Motoren bezoeken, dan adviseren wij om eerst te bellen. U kunt bellen naar ons telefoonnummer (013 5030690) of ons mobiele nummer (06 53209499). Op afspraak kunt ook buiten kantooruren bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Ambachtsweg nr. 4a in Udenhout.
Diensten

Reviews

10 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
In januari een werkelijk mooie...
In januari een werkelijk mooie Kawasaki gekocht en in nieuwstaat alleen kwam ik er achter dat de banden net zo oud als de motor waren heb hier over contact gehad met Coen en heeft dit keurig op gelost. Met een flinke korting op de banden en gelijk maar een nieuw ketting set eronder.
Vriendelijk contact en na...
Vriendelijk contact en na zorgvuldige controle van de motor zijn alle zaken netjes afgehandeld zoals op voorhand afgesproken. Vrijwaring en betaling zijn direct geregeld en ik heb de motor met een beetje pijn in het hart maar met goed gevoel meegegeven.
Deskundig,Vriendelijk,en komt...
Deskundig,Vriendelijk,en komt afspraken na.
Contact over voortgang...
Contact over voortgang koop/ophalen motor was zeer correct. Helaas kwam de koper erg hebberig over en wilde voor niets ook de Garmin Nuvi 390 navigatie, de tanktas en de Optimate druppelkader. Deze waren niet in de advertentie opgenomen, noch op de foro’s Te zien. Dat heb ik als erg negatief ervaren. Vandaar de lage totaalbeoordeling.
Hele goede ervaring met CPH...
Hele goede ervaring met CPH Motoren. Eerst netjes telefonisch contact gehad over het hoe en wat. Tijdens het ophalen hele vriendelijke man. Regelde thuis meteen alles meteen netjes op de laptop. Inladen van de motor en alles super.