f6dbb479dc5d98d8eafc94cb63799dad0dad95e0.jpg

CPH Motoren

Ambachtsweg 4 (route)
UDENHOUT

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak
Deel dit bedrijf

Over CPH Motoren

CPH Motoren staat al sinds de oprichting in 1999 garant voor de beste service en de scherpste prijzen. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud en reparatie van uw motor, motorbanden en gebruikte motoren. Wij helpen u graag met alles wat met uw motor te maken heeft door middel van deskundig advies, ervaring en kennis. Wij zijn vakkundig en betrouwbaar en bieden betaalbaar onderhoud aan alle merken motoren.

Onze werkplaats is uitgerust met moderne en professionele apparatuur, waardoor wij onderhoud en reparaties uit kunnen voeren aan alle merken motoren, voor een betaalbare prijs en met goede kwaliteit.

Ook bieden wij een ruim aanbod gebruikte motoren. Door onze ervaring in de motorbranche zijn wij in staat goede, gebruikte motoren te leveren voor scherpe prijzen.
Ook heeft ons bedrijf een RDW-erkenning ontvangen.

Wilt u CPH Motoren bezoeken, dan adviseren wij om eerst te bellen. U kunt bellen naar ons telefoonnummer (013 5030690) of ons mobiele nummer (06 53209499). Op afspraak kunt ook buiten kantooruren bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Ambachtsweg nr. 4a in Udenhout.


Reviews - gemiddeld cijfer: 8

Schrijf een review
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk


Wim uit Houten
10 zondag 03 januari 2021
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Vriendelijk contact en na zorgvuldige controle van de motor zijn alle zaken netjes afgehandeld zoals op voorhand afgesproken. Vrijwaring en betaling zijn direct geregeld en ik heb de motor met een beetje pijn in het hart maar met goed gevoel meegegeven.


Raimon uit Zaanstad
9 donderdag 08 augustus 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Deskundig,Vriendelijk,en komt afspraken na.


johan uit maastricht
8 dinsdag 28 mei 2019