Caravanbedrijf de Valk

Golf
caravanbedrijf-de-valk-f7aeb3288ad88c1357c8a64004e692b2.png
Caravanbedrijf de Valk
Koperensteeg 41
Wekerom

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

9
Caravanbedrijf de Valk is een jong bedrijf. We hebben het vak geleerd bij een Hobby en Bürstner dealerbedrijf in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van gebruikte caravans. Bij ons vindt u goed onderhouden caravans vanaf 2005 en ouder van alle merken en alle types. Van een Adria en Bürstner caravan tot een Hobby en Knaus caravan en van compacte modellen tot grote gezinscaravans. Wij bieden solide caravans voor een aantrekkelijke prijs. Zoekt u een bepaald type caravan? Ga dan naar onze huidige voorraad. Staat de caravan die u in gedachten heeft er niet bij? Wij zoeken geheel vrijblijvend voor u!
U kunt ook bij ons terecht voor het wassen of poetsen van uw caravan.

Ongeacht het merk, model of de indeling van uw caravan, we hebben altijd interesse om uw caravan in te ruilen. Op basis van het huidige aanbod van caravans, het bouwjaar, eventuele schades en staat van de caravan bieden we u een eerlijke en marktconforme prijs.

Wij verkopen caravans van alle merken tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij inspecteren alle caravans grondig bij aankoop en we controleren ze nogmaals wanneer we hem ontvangen. Eventuele gebreken worden voor de caravans in de verkoop gaan gerepareerd, zodat u een betrouwbare caravan koopt. Echter; het is een tweedehands caravan, dus er kunnen beschadigingen zijn. We bieden u tegen meerprijs een Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuring, kortweg PACK genoemd, waarbij een grondige inspectie van alle vitale onderdelen plaatsvindt. U kunt hierbij denken aan de koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting, signalering etc.

Reviews

63 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Overdracht van caravan aan...
Overdracht van caravan aan caravanbedrijf de Valk is soepel en na inspectie van de caravan bij mij thuis deal gesloten en caravan direct nadat formaliteiten zoals betaling en vrijwaringsbewijs waren geregeld meegenomen.
Bij de verkoop van onze verkoop...
Bij de verkoop van onze verkoop van de caravan een goed en openhartig gesprek. Ook de afhandeling, betalen en de vrijwaringsafschrift. goed geregeld.
Zeer tevreden!!
Zeer tevreden!!
Goede afhandeling
Goede afhandeling
Medewerker kwam mooi op tijd en...
Medewerker kwam mooi op tijd en nam overal de tijd voor. Goed geholpen en te woord gestaan