Bomert Watersport Giethoorn

Golf
bomert-watersport-bv-fc527f6a8515b99884e665213063641c.png

Bomert Watersport Giethoorn

Beulakerweg 153
Giethoorn

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

10
1 review

Over ons

Met de zeer populaire merken Bayliner en Chaparral biedt Boatingworld Bomert een breed assortiment voor zowel verwende als prijs-kritische watersporters. Sportcruisers voor een weekend of vakantie of sportboten voor een sportieve dag op het water, bij Boatingworld Bomert bent u al meer dan 50 jaar aan het goede adres voor een nieuwe (of gebruikte) boot. Ook Quicksilver consoleboten, Zodiac, Grand & Brig rubberboten en ribs hebben we op voorraad in onze grote showroom.

Noordwest Overijssel is natuurlijk de plek bij uitstek voor een heerlijk relaxte dag op het water. Ook voor watersporters die willen genieten van rust en natuur biedt Boatingworld Bomert sloepen en tenders in alle soorten en maten. Antaris, Enkhuizen, Corsiva en Kruger zijn volop vertegenwoordigd in de sloepenshowroom. Voorzien van een diesel inboard of een compacte outboard, voor elk budget hebben we de perfecte sloep voor u.

Zeven watersportbedrijven bundelen kennis en expertise tot Boatingworld. Na een jaar van voorbereiding zijn zes gerenommeerde watersportbedrijven onlangs een samenwerkingsverband aangegaan:

Arie Wiegmans uit Breukelen
Van der Sanden Watersport uit Veldhoven
Klop Watersport uit Hardinxveld-Giessendam
Heba Aquasport uit Almere
Boatingworld Bomert Watersport uit Giethoorn
Beekman Watersport uit Goes

Onder de naam "Boatingworld" bieden zij de gemotoriseerde watersport en pleziervaart een landelijke full service dekking, die gestoeld is op ruim 300 jaar kennis en ervaring.

De partners in Boatingworld hebben zonder uitzondering passie voor watersport. De meesten zijn familiebedrijven die al tientallen jaren bestaan en zich onderscheiden door hun professionaliteit en expertise. De deelnemende bedrijven blijven dan ook zelfstandige ondernemers met hun eigen import, dealerschappen en fabricage van diverse gerenommeerde merken. Als Boatingworld bieden zij gezamenlijk een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte plezier- en watersportboten in allerlei uitvoeringen en prijsklassen, zoals rubberboten, sloepen, visboten, kajuitboten en speedboten al dan niet met bijbehorende trailers. De collectie accessoires is al even divers en is afgestemd op de verschillende boten.
Bovendien beschikken de partners over de grootste voorraad buitenboordmotoren en onderdelen van Nederland, waardoor de levertijden zeer kort zijn. Boatingworld biedt tevens diverse financieringsmogelijkheden en een goede, voordelige bootverzekering met een snelle, professionele afwikkeling van de schade.

De klant van het samenwerkingsverband kan rekenen op:

- Specialisatie in elk vakgebied binnen de watersportbranche.
- Werk dat wordt uitgevoerd door gecertificeerde monteurs die jaarlijks door de importeurs worden bijgeschoold.
- Uiterst scherpe prijzen dankzij gezamenlijke inkoop, eigen import en fabricage.
- Duidelijke garantievoorwaarden.
- Assistentie van het dichtstbijzijnde Boatingworld watersportbedrijf bij een storing onderweg wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Diensten

Reviews

1 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Marc uit Nijverdal
23-08-2023

Bomert Watersport Giethoorn


10
Service
10
Klantvriendelijk
10
Bereikbaarheid
10
Totaalcijfer bedrijf: 10
Aanbevolen door klant
Zaterdag middag om 16.45 onze...
Zaterdag middag om 16.45 onze boot met motorpech nog kunnen brengen. Maandag 10 uur de boot weer klaar. Omzettende vriendelijke dame in de showroom en de monteurs Dennis en Ricardo zijn toppers!!! Service en klantvriendelijk op en top!