autotijd-c04332e7510d0b948ecaef050a5dbe89.png

Autotijd

Gladsaxe 35 (route)
Apeldoorn

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 29 beoordelingen


Aanbevolen door klant
9
Service
9
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Wij komen zelf uit Apeldoorn en wisten al dat dit bedrijf goed stond aangeschreven. Leuke auto gevonden voor een scherpe prijs. Eenmaal daar zijn we vriendelijk geholpen en liep de onderhandeling soepel. Ze wilden van tevoren niet onderhandelen door de telefoon, gelukkig kwamen wij uit de buurt dus konden we er makkelijk heen. Wij hebben veel plezier van onze auto en raden dit bedrijf zeker aan!


P uit Apeldoorn
9 donderdag 15 oktober 2020
Aanbevolen door klant
1
Service
3
Bereikbaarheid
1
Klantvriendelijk

Agressieve en zeer onbeschofte louche figuren die hun afspraken 100% niet nakomen. Probeerden mijn auto op een zeer sluwe wijze voor een zeer lage prijs afhandig te maken. Maakten ZONDER mijn toestemming allerlei foto's van documenten en gegevens uit mijn telefoon. Gekleurden onvriendelijk bovendien, bah bah ik zou nooit in de buurt van zulke gasten willen komen laat staan een auto van ze kopen of te koop aanbieden.


Sem uit ROTTERDAM
1 zaterdag 03 oktober 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Ik hebt pasgeleden een mooie renault megane gekocht we hebben erg goede service gehad . Het was een stukje rijden van rotterdam naar Apeldoorn maar de moeite waard. Onze volgende auto kom zekers weer bij autotijd vandaan


Gustave uit Rotterdam
10 dinsdag 28 april 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Ik kocht hier een mooie bestelbus voor mijn bedrijf en ik ben blij dat ik hier ben gaan kijken. Ik had al meerdere bedrijven bezocht, maar nergens vond ik zo’n goede auto voor zo’n lage prijs. Ik weet niet hoe ze het doen bij dit bedrijf, maar hier kun je aanbiedingen pakken die je nergens anders kunt vinden. Ik ben heel blij met mijn bus .


Theo uit Hilvarenbeek
10 maandag 18 november 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Mijn zoon werd onlangs 18 en ik wilde hem daarom graag een mooi autootje geven. Via Autotijd kon ik een mooie auto kopen die ook nog eens heel goed geprijsd was. Ik ben blij dat ik deze firma heb ingeschakeld want zij snapten wat ik zocht en hebben mij goed kunnen helpen. Mijn zoon was heel blij met zijn auto en ik weet zeker dat hij er veel plezier van zal hebben.


Willem uit Amerongen
10 maandag 04 november 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Onze camper was inmiddels al weer wat ouder en we wilden graag een war ruimer model. Een vriend van ons vertelde dat wij naar Autotijd moesten gaan omdat men hier diverse mooie campers verkocht. Dat klopte inderdaad want wij hebben hier onze nieuwe camper gevonden en de oude meteen ingeruild. Ondanks dat de camper al scherp geprijsd was hebben we nog een goede inruilprijs voor onze oude camper teruggekregen . Wij zijn daarom heel blij dat wij dit bedrijf hebben gevonden en wij raden Autotijd aan iedereen aan!


Janine uit Hoorn
10 maandag 28 oktober 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Ik wil graag even laten weten dat ik heel tevreden ben over uw bedrijf. Ik heb bij u een auto gekocht en deze voldeed helemaal aan mijn wensen. Ik ben al op leeftijd, dus ik wilde graag een kleine auto om mijn boodschappen te kunnen doen. Ik ben door een heel vriendelijke medewerker geholpen en ik heb een prachtige auto kunnen kopen. Ik gebruik deze nu al weken met veel plezier.


Bernardo uit Zoetermeer
10 zaterdag 28 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wij moesten een nieuwe auto kopen omdat onze auto niet meer door de keuring zou komen. Wij hebben bij Autotijd gekeken wat de mogelijkheden waren en dat waren er heel veel. Wij hebben uiteindelijk voor een heel goede prijs een goede wagen kunnen kopen en wij zijn blij dat wij hier zaken zijn gaan doen want elders hadden wij veel meer geld moeten betalen, daar ben ik zeker van.


Emily uit Utrecht
10 maandag 16 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Omdat ik onlangs een nieuwe baan heb gekregen, moest ik een auto aanschaffen. Ik wilde graag een zuinige auto omdat ik nog niet zou weten of ik de auto wel kon financieren. Ik ben heel goed voorgelicht door de mensen van Autotijd over de mogelijkheden en uiteindelijk heb ik een heel goede auto gekocht die maar heel weinig benzine gebruikt. Dat was precies waar ik naar op zoek was.


Samier uit Alphen aan de Rijn
10 vrijdag 06 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wat is Autotijd een topbedrijf! Ik moest een auto kopen voor mijn gezin en ik had geen idee welke auto ik het beste kon kopen. Gelukkig was er een vriendelijke medewerker van dit bedrijf die mij heeft laten zien wat ik het beste kon kopen. Ik heb op die manier een auto kunnen kopen die niet alleen heel voordelig was, maar die ook nog eens heel erg zuinig was. Dat was wat ik nodig had! Autotijd, bedankt!


Quinten uit Wageningen
10 dinsdag 27 augustus 2019